AlzaBoxy Q1 Shop roku

BScom töltőállomás 24 tablethez, 16x 230V aljzat

Termékkatalógus
BScom töltőállomás 24 tablethez, 16x 230V aljzat
Töltőállomás - mobil állvány tabletek biztonságos tárolásához, párhuzamos töltéséhez, szinkronizáláshoz és szállításhoz, zárható, termosztát által szabályozott szellőztető rendszer, állítható hőmérséklet, 3x elosztóval,16 darab 230V teljesítményű túlfeszültség-védelemmel ellátott aljzat, 19 hüvelykes kapcsolótábla (12U/600mm)
Kód:  BScoma17 Termékszám:  BSR_24Z/2019 Gyártó honlapja:
BScom töltőállomás 24 tablethez, 16x 230V aljzat Megszűnt

BScom töltőállomás 24 tablethez, 16x 230V aljzat

Egyszerre akár 24 darab tablet hatékony és biztonságos tárolására, feltöltésére és szinkronizálására. Ezt kínálja a BScom különleges mobil töltőállomása. A BScom terméke összesen tizenhat darab 230V teljesítménnyel rendelkező konnektorral van felszerelve, amiket túlfeszültség-védelemmel is elláttak. A különleges szellőztető rendszernek köszönhetően a töltőállomás belsejében mindig ideális lesz majd a hőmérséklet, ami ráadásul könnyedén szabályozható is. Nem beszélve a speciális polcokról, valamint a zárható ajtókról, amelyek tökéletes védelmet biztosítanak a készülékek számára. A párhuzamos szinkronizálás és a 19 hüvelykes (12U/600 mm) kapcsolótábla egy elegáns megoldás minden vállalatnak.

A BScom töltőállomás legfontosabb tulajdonságai

  • Egyszerre akár 24 darab tablet feltöltéséhez és szinkronizálásához
  • A termosztát által vezérelt ventilátor képes fenntartani az optimális hőmérsékletet
  • Számtalan lehetőséget és tökéletes biztonságot kínál

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nabíjecí regál pro 24 tabletů, 24x zásuvka 230V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BScom regál pre 24 tabletov, 16× zásuvka 230 V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BScom Rack für 24 Tablets, 24 x Steckdosen mit 230 Volt Netzspannung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BScom Rack für 24 Tablets, 24 x Steckdosen mit 230 Volt Netzspannung.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ