B+W cirkuláris 72 mm átmérőhöz C-PL E

Termékkatalógus
B+W cirkuláris 72 mm átmérőhöz C-PL E
Polárszűrő - CPL, átmérő: 72 mm,
Kód:  OT402k8 Kiterjesztett jótállás+96 hónap Termékszám:  72CPE Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

B+W cirkuláris 72 mm átmérőhöz C-PL E

Fényes felületek, vízszintek vagy nem fémes tárgyak fényképezése esetén a kép könnyen torzulhat a fény visszaverődésével. Ezzel az irritációval a német márka Schneider Kreuznach B + W polarizációs szűrője , amely már több mint száz éve gyárt jó minőségű optikát, játékos . A B + W körkörös polarizációs szűrő kör alakja a 72 mm átmérőjű C-PL E esetében jelentősen hozzájárul a színtelítettség növeléséhez, de a tükröződésgátló rétegek megakadályozzák a színeltolódást , ami negatív más márkák számára. 

A B + W polarizáló szűrő fő jellemzői a 72 mm-es C-PL E átmérőhöz

  • Nyolcrétegű tükröződésgátló kialakítás
  • Az alkalmazott rétegek megakadályozzák a színváltást
  • B + W polarizációs szűrő A 72 mm-es kör alakú C-PL E nem fedezi a színspektrum bármely részét
  • A vékony keret lehetővé teszi széles látószögű lencsék használatát
  • A polarizációs szűrő megépítése megakadályozza a vignettálást
  • A keret könnyű forogása a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Kiváló 10 éves garancia

Több réteg, kevesebb kompromisszum

A kéretlen visszaverődések egy másik nagyon jó képet károsíthatnak, így a maximális megszüntetés érdekében a Schneider Kreuznach kiváló minőségű és pontos B + W körkörös polarizáló szűrőt készített 72 mm C-PL E. átmérőhöz. Ez a polarizációs szűrő egy 8 rétegű tükröződésgátló technológiával van felszerelve, amely nemcsak megakadályozza a nem kívánt visszaverődést, hanem a szűrőüveg fényét is tükrözi. Az elülső rétegződés megakadályozza a gyakori nem kívánt hatásokat, például a szürke fátylat, amelyet a rossz zavarok okoznak. A kiváló minőségű, 72 mm átmérőjű B + W polarizáló szűrő biztosítja, hogy a színspektrum egy része ne felszívódjon, és a kapott kép a leghűségesebb az eredetihez. 

Tökéletes sima feldolgozás

Az önkenő technológia, a polarizáló szűrő fedele   B + W kör alakú átmérő 72 mm A C-PL E a legcsekélyebb rögzítés nélkül forog, így növeli nemcsak a szűrő élettartamát, hanem a használat kényelmét is. A szűrő előállításához csak a minőségi sárgaréz és kiváló minőségű optikai üveg készült a cégtőlSchott . A polarizáló szűrő egyes részeit pontos CNC gépekkel állították be, tökéletes síApproxan, ami megakadályozza az optikai üveg deformációját és törzsét. Ezenkívül a kiváló minőségű feldolgozást a prémium gyártó 10 évig érvényes garanciája támogatja. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: B+W cirkuláris 72 mm átmérőhöz C-PL E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 72mm C-PL E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si B + W cirkulárny pre priemer 72 mm C-PL E.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ