30 dnů na vrácení Shop roku

BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs

Termékkatalógus
BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs
4,8 35 értékelés
- 2,7 l-es teljes űrtartalom, 1,5 l szűrt víz, elektronikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
Kód:  BWT006 Termékszám:  815046

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs Megszűnt

BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs

A BWT Penguin szűrőkancsó többszörös szűréssel távolítja el a káros anyagokat a vízből, valamint magnéziummal gazdagítja azt. Ez a technológia nagy mértékben javítja a víz ízét és minőségét. Biztosan értékelni fogod az elektromos szűrőcsere jelzőt, amelynek segítségével pontosan nyomon követheted a szűrő állapotát. A szűrőkancsó 2,7 literes, ám egyszerre 1,5 litert képes megszűrni, a maradék víz pedig fokozatosan megy át a szűrőn, ahogyan a kancsóból kitöltöd a már szűrt vizet. Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak és a praktikus kivitelezésnek köszönhetően a termék könnyen kezelhető, valamint a hűtőszekrény ajtajában is tárolható. A kancsó mellé egy 550 ml térfogatú MyEqua kulacsot adunk ajándékba, mellyel út közben is élvezheted a friss és tiszta vizet.

Legfontosabb jellemzői

  • Elektromos szűrőcsere indikátor
  • 2,7 literes térfogat
  • A szűrőbetét magnéziummal gazdagítja a vizet
  • Szűrő: BWT Longlife Mg 2+ vízszűrő betét (a csomag 1 darabot tartalmaz)
  • Mosogatógépben tisztítható (kivéve a fedél és a szűrőbetét)
  • Hagyományos hűtőajtóban tárolható
  • Ajándék 550 ml térfogatú MyEqua kulacs 

Szabadalmaztatott szűrőtechnológia

A BWT szűrőbetét megőrzi a víz természetes magnéziumtartalmát, valamint szűrés közben tovább növeli azt. Egy kancsó szűrt víz körülbelül 65 mg-os magnéziumtartalommal rendelkezik, amely hét almában található mennyiségnek felel meg. A szűrő továbbá eltávolítja az olyan káros anyagokat, mint a  klór, a réz, az ólom, valamint egyéb nem kívánatos szerves anyagokat is. A víz tisztaságát a kancsó többszörös szűréssel biztosítja. A többlépcsős szűrés során a bemeneti nyílás különleges szövetanyaga a nagyobb méretű lebegő anyagokat, a belső aktív szén szűrő pedig a kisebb szemcséket szűri ki. Az ioncserélő szűrő a nehézfémeket és kálcium-származékokat távolítja el, helyettük anionokkal és kationokkal dúsítja a vizet. Végül a finom kimeneti szűrő gondoskodik arról, hogy a víz a legkisebb szennyeződéstől is mentes legyen.

Mikor esedékes a szűrőcsere?

A szűrők élettartama körülbelül 1 hónap, vagy legfeljebb 120 liter szűrt víz, de az elektromos kijelző jelzi az esedékes szűrőcserét, biztosítva ezzel a szűrő folyamatos és zavartalan működését.

 

Paraméterek

Teljes térfogat
2,7 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!
Szűrt víz térfogata
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!

Szűrőkanna

Teljes térfogat
2,7 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!
Szűrt víz térfogata
1,5 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BWT Penguin szűrőkancsó 2.7 l (fehér) + 550 ml MyEqua kulacs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BWT Filtrační konvice Penguin 2.7l + skleněná láhev MyEqua 550ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BWT filtračná konvica Penguin 2,7 l + sklenená fľaša MyEqua 550 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BWT Pinguin 2,7 L weißer Filter + 550 ml MyEqua Glasflasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BWT Pinguin 2,7 L weißer Filter + 550 ml MyEqua Glasflasche.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ