Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

C-TECH Impressio Cappella

Termékkatalógus
C-TECH Impressio Cappella
4,6 20 értékelés
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, mikrofon, 60 óra akkumulátor üzemidő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MC510a Termékszám:  IMP-CAPPELLA Gyártó honlapja:
C-TECH Impressio Cappella 79 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

C-TECH Impressio Cappella

A kedvenc zenéjétől visszhangozhat a környék a C-Techa vezeték nélküli hangszóró közreműködésével. Kápráztassa el a résztvevőket nagyszerű, erőteljes basszus hangzással a kerti összejövetel alkalmával, az edzőteremben vagy a tengerparti nyaralás közben.  Az  IMPRESSIO segítségével a kedvenc dalok hallgatásával elkerülhető minden rossz környék. Ez még nem minden!  A hangszóróhoz hangszer is csatlakoztatható és legfeljebb három mikrofon! A karaoke party nem csak szórakozás, ami miatt elmegy egy kocsmába, de tökéletes élvezetet nyújt a családi otthonban is. Önnek nincs zenét árusító üzlete? Sebaj, a hangszóróban van beépített FM rádió, 25 adóállomás adatait őrizve a memóriájában.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagyon nagy kapacitású - 100 W RMS
  • Akár 10 audio forrás, beleértve a Bluetooth és az SD kártyát
  • Távirányító a hangszóró kényelmes használatához
  • FM rádió külső antenna opcióval
  • Nagyon könnyen hordozható
  • gazdag kiegészítők választéka
 

Bárhol használható hangszóró

A felső fogantyú egy további kihúzható fogantyúval és guruló kerekekkel biztosítják, hogy a hangszóró valóban könnyen hordozható legyen. De ez akkor  lenne igazán olyan nagyon hasznos, amikor a hangszóró  egy olyan nagy teljesítményű akkumulátorral dicsekedhet, amely 100% -os hangzási teljesítmény szinten akár 8 órán keresztül tud működni. Az optimális hangzási teljesítmény akár mennyire is hihetetlen, 60 óra. Az USB aljzat és micro SD memóriakártya teszi a hangszórót teljesen különálló eszközzé. Nem szükségesek, de lehetségesek még ezek a kiegészítők is. A hangszóró  könnyen csatlakozható szinte minden mobiltelefonhoz a beépített Bluetooth segítségével.

 

Végtelen órányi szórakozás

A hangszóró valóban multifunkcionális és sokféle alkalmat tud kiszolgálni. Ennek az a célja, hogy ne csak a zenét reprodukálja, hanem miután összeköttetést tudott létesíteni a mikrofonokkal és hangszerekkel, máris induljon a bulizás. A távirányító nem csak egy távoli irányítási lehetőség, hanem a segítségével egy házi hangfelvevő készülékké tudja változtatni a hangszóróját. Elhiszi nekem, hogy, semmi sem tudja jobban feldobni a vasárnap reggelt, mint amikor  meghallgathatja a saját tegnapi előadását.

Amellett a hangszóró csomaghoz tartozik távirányító, vezetékes és vezeték nélküli mikrofon kábel csatlakozó, külső FM antenna, hálózati adapter és kezelési útmutató.

 
 
 

Paraméterek

Összehasonlít
Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!
Csatlakozó típus
MicroSD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!
Funkciók
Mikrofon Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
Önálló hangszóró Kész!

Csatlakozók

Csatlakozó típus
MicroSD Kész!
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Mikrofon Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
12 000 mAh Kész!
Lejátszási idő
60 óra Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Party Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: C-TECH Impressio Cappella Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH Impressio Cappella. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si C-TECH Impressio Cappella.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ