Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

C-Tech mycam 250 Wide

Termékkatalógus
C-Tech mycam 250 Wide
4,8 4 értékelés
Kamera vízálló 60m, AR0330 szenzor 1080p, 2 "LCD, MicroSD támogatás 32GB-ig, WiFi, beépített mikrofon, képstabilizátor, kamera funkció, HDMI, USB, 900mAh akkumulátor
Kód:  MC539x1 Termékszám:  MyCam250 Gyártó honlapja:

C-Tech mycam 250 Wide

Ragadja meg a tapasztalatait, amit a preferált kaland. Mycam a mérete kicsi és tartós kamera egy széles körben alkalmazható, mint a legjobb alkatrészek közötti kiegyensúlyozott kapcsolat ár és a kapott használati érték. Jön a teljes védőtok használja azt még a rossz időjárás és nyugodt vele lehet merülni, hogy a mélysége 60 méter. Annak ellenére, hogy számos mód a különböző tevékenységekre, fenntartja egyszerűen használható, így lesz hamar kész - soha nem hiányzik semmi. S kamerou obdržíte i širokou řadu příslušenství, abyste mohli s kamerou ihned vyrazit do terénu.

legfontosabb jellemzői

  • Videókat 1080p részletesen
  • Nagyobb folytonosságot rögzített videó (30 fps 1080p)
  • Kijelző az azonnali ellenőrzés és felvételi beállítások
  • G-szenzor felvétel indul, fordul a képarchívumok esetleges baleset
  • A kamera sorozatfelvétel felvételéhez jelenetek
  • felbontású képek akár 12 megapixel
  • Tekintse meg és ellenőrzik a kamera a telefon vagy tabletta
  • Az akkumulátort a csomag
  • A sokféle tartót és kiegészítők, beleértve esetben vízálló 60 m

automatizált funkciók

Mycam felszerelte a G-szenzor, amely gyakorlatilag igénybe. Az érzékelő rögzíti az ön tevékenységét.Amint mozgásba helyezett, elkezdi a felvételt automatikusan rögzíti. Nem kell támaszkodni kézi felvétel megkezdődik. Koncentrálj, és csak a teljesítmény. Azt is lehetővé teszi a fényképezőgép érzékeli felfordítva, és automatikusan elforgatja a tájékozódás a videofelvételt. Bizonyítja még az autóban, amikor felismeri a mozgás és elkezdi a felvételt. Ezzel szemben a közúti baleset esetén képes archiválni videofelvételt. Figyelemmel kíséri az autó tolvajok. Agyrázkódás képviseli az elkövető megkísérelt betörés és ezáltal aktiválja a videofelvételt.

Telefon, mint adatkezelő

A vezeték nélküli WiFi modul a kamera, akkor könnyen ellenőrizni a smartphone vagy tabletta (futó Android vagy iOS ). Csak telepítse a lehető legjobb áron - ingyenes. A képernyős telefon vagy a tabletta, akkor megjelenik egy élőkép a jelenet a tökéletes beállítást a kamera pozícióját, akkor távolról start és stop felvétel video, fotó vagy nézet már meghozott videókat és fényképeket. WiFi vezeték nélküli kapcsolat működik több méterre, és nem is közvetlen kilátás nyílik a kamera.

A kamera és a fényképezőgép

Dokumentálja a tapasztalat, hogy pontosan mit akar. Sorozatfelvétel megkönnyítése befogják a megfelelő pillanatban egy akció jelenet. Gyors egymásutánban felvenni egy sor egymást követő kép közül. Akkor csak válassza ki a megfelelő képet. Ha nem zárja el senkinek, hogy vett egy képet, csak meg egy időzítő és egy kamerát, hogy megtalálja a megfelelő helyet. A nagy felbontású megvan a lehetőség, hogy vágja le része egy fotó kijelző, minőségromlás nélkül.

További információk:

A csomag tartalma:
1 x vízálló konténer 60 m-ig (csatlakoztatható egyéb kiegészítők)
1 tartalék ajtót, hogy a tartály nyílások (jobb hangfelvétel)
1 x töltő kábel töltő
1 x kezelni a kormányra
1 x kezelni szalagon
1 × nyitva tartó 1/4 "menettel (csatlakoztatható egyéb kiegészítők)
1 x Akkumulátor 900 mAh
1 x készlet kötőelemek rögzítéséhez a tartály és tartó további kiegészítők
2 × stick-fogantyúk (pl sisak)
2 x csere matricák
2 x pántok rögzítési (tépőzáras)
2 × hevederek kell csatlakoztatnia (zdrhovákem)
1 × állj kötelet

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: C-Tech mycam 250 Wide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-Tech MyCam 250 Wide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si C-Tech MyCam 250 Wide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-Tech MyCam 250 Breite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-Tech MyCam 250 Breite.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ