Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

C-TECH SHS-04 fekete-piros

Termékkatalógus
C-TECH SHS-04 fekete-piros
4,0 13 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - sportoláshoz alkalmas, Bluetooth, IPX4 vízálló, akkumulátor élettartama akár 6 óra
Kód:  MC507z Termékszám:  SHS-04

C-TECH SHS-04 fekete-piros

Kiváló minőségű vezeték nélküli fejhallgatót keres kedvező áron? Ebben az esetben a C-TECH márka termékeit keresi, amit kifejezetten a sportoláshoz fejlesztettek ki. Pontosan ennek az elgondolásnak az alapján került a teljes eszköz kialakításra,. A súlya mindösszesen 16 gramm, emellett pedig hihetetlenül tartós is. A fejhallgató ellenálló az esővel és izzadsággal szemben (IPX4). Ezen túlmenően, a kábel elegáns, élénk piros színű, amit nem lehet nem észrevenni, ezáltal tökéletes megjelenést kölcsönöz majd Önnek.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű és tartós
  • Tiszta, magas színvonalú hangátvitel
  • Kiváló ergonómiájú fejhallgató - tökéletesen illeszkednek a hallójáratba
  • Zajcsökkentő mikrofon
  • Vezérlő funkciójú kábel
  • IPX4 vízvédelem
  • A mellékelt pót fülhallgatók, védőburkolat

Minden szempontból tökéletes

AC-TECH SHS-04 a vezeték nélküli eszközök csoportjába tartozik. Bluetooth technológia segítségével összekapcsolhatja mobiltelefonnal, tablettel, vagy más kompatibilis eszközzel is. Ez jó hír, mert ha sporttevékenységét nem gátolja majd semmilyen kábel sem.


Praktikus mikrofon található a kábelen.  Ezen keresztül könnyedén intézheti sürgős hívásait anélkül, hogy ki a mobiltelefont kivenné a zsebéből, vagy a tartójából. A gombokkal a zenelejátszást is irányíthatja, csak úgy mint a hívások fogadását vagy befejezését. Végül érdemes megemlíteni, hogy ezek a fejhallgatók egyetlen feltöltéssel akár 6 órán át folyamatos üzemképességet biztosítanak. Kényeztesse magát a zavartalan élvezet és szabadság előnyeivel. 

A csomag tartalma:

  • fülhallgató
  • csere fülhallgató fej
  • védőtok
  • töltőkábel
  • használati utasítás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: C-TECH SHS-04 fekete-piros
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-TECH SHS-04 černo-červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si C-TECH SHS-04 čierno-červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-TECH SHS-04 schwarz-rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-TECH SHS-04 schwarz-rot.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ