Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Caffesso Aromatico CA200-ARO

Termékkatalógus
Caffesso Aromatico CA200-ARO
Kávékapszula - 20 csomag / 200 kapszula, 40ml eszpresszó kávéhoz elegendő , 7 intenzitási fokozatú, cappuccino, (latte), tejes kávé , étcsokoládé árnyalatok, aromatikus jellegű és enyhe zamatú
Kód:  MAC2001d2 Termékszám:  CA160-ARO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Caffesso Aromatico CA200-ARO

A Caffesso kávé kapszula kiszerelés megelégedéssel tölt el minden kávérajongót, aki szerelmes a világ minden tájáról származó legfinomabb kávéba. A Caffesso kitűnik ebből a körből, és nagyra értékelt a márka, amelyet 2010-ben alapítottak és kezdték el a piacralépést a versenyképes kávé kapszulák forgalomba hozatalával. A Caffesso Aromatico 16 dobozt tartalmaz (összesen 160 kapszulát), megismételhetetlen pillanatokat élhet át a kedvenc kávéjával. Most bármikor megkóstolhat egy csészényit, amikor csak kedve tartja. Minden kapszula megőrzi az összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. A kapszulák a Nespresso kávégéphez lettek kifejlesztve.

Aromatico sötét színű, jól kiegyensúlyozott keveréke az Arabica és Robusta kávébaboknak. Közepesen pörkölt kávé,  7 -es intenzitási fokozat jellemzi egy rafináltan finom csokoládé jellegű mellék ízzel. Az Aromatico kávé alkalmas eszpresszó, cappuccino vagy cafe latte, azaz tejes kávé készítésére.


Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kávéfőzőkhöz használható kapszula

Alkalmas:
Eszpresszó 40 ml
cappuccino
latte ( tejes kávé)

intenzitás:
7

Kávé típus:
Egy jól kiegyensúlyozott keverék az Olaszország déli részén főzött eszpresszó jellegű kávéhoz hasonlít.

A csomag tartalma:
16 doboz / 160 kapszula

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Caffesso Aromatico CA200-ARO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Aromatico CA160-ARO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Caffesso Aromatico CA160-ARO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Aromatico CA160-ARO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Aromatico CA160-ARO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ