A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Siguro kuchyňský robot

Caffesso Intenso CA200-INT

Termékkatalógus
Caffesso Intenso CA200-INT
Kávékapszula - 20 doboz/200 darab kapszula, a következő kávék elkészítéséhez: 25 ml-es ristretto, 40 ml-es eszpresszó, cappuccino, latte, etiópiai-mexikói-indiai-kolumbiai kávékeverék
Kód:  MAC2001h2h2 Termékszám:  CA200-INT

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Caffesso Intenso CA200-INT

A Caffesso Intenso kávékapszulákat gazdag ízvilág, intenzív aromák jellemzik. Etiópia, Mexikó, India és Kolumbia kávétermesztő vidékeiről válogatják ezt a kimagaslóan erős pörkölésű igazán testes kávéválogatást. A Robusta kávészemek citrusos ízvilágúak, ezt egy csipetnyi kakaós selymesség kíséri, így képes érzékszerveinket kellemesen körülölelni, ezt a különleges ízvilágot mindenki hamar megkedveli. Az Intenso kapszulákból könnyedén készíthet egy erős 25 ml-es ristretto-t, 40 ml-es eszpresszót, vagy akár egy kellemes tejeskávét vagy cappuccino-t.  A Caffesso kapszulákat Nespresso kávégép kompatibilisre fejlesztették.

Mitől kiemelkedő a Caffesso Intenso kávékapszula?

  • egyszerű és gyors kávékészítés hála a kapszulás kialakításnak, melyet már a Caffesso Intenso-val is élvezhet
  • gazdag, intenzív ízkombináció
  • gondosan válogatott Robusta kávészemekből
  • a Caffesso Intenso citrusok és egy csipetnyi kakaó ízét idézi elő
  • 12-es kiemelkedően erős intenzitás
  • risretto, espresso, cappucino és latte készíthető belőle
  • Nespresso kávégép kompatibilis

Európa ihlette minőség 

Az egykori svájci Nespresso a kávékészítés teljesen új lehetőségét nyújtja az igazi friss kávé szerelmeseinek. Európai, főként olasz kávészakértők munkájának gyümölcse a Nespresso kávégép kompatibilis Caffessa kapszulák kiemelkedő minősége, amely csak a legjobb kávészemekből áll, és a valódi olasz pörkölési technikáknak köszönhetően a kávézás felejthetetlen élményét képes nyújtani. A Caffesso kávé kapszula meglepően kiemelkedő, harmonikus ízvilágú kapszuláit minden kávészerelmesnek meg kell kóstolnia!

A csomag tartalma:
20 × 10 darab Caffesso Intenso kávékapszula

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Caffesso Intenso CA200-INT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Intenso CA200-INT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Caffesso Intenso CA200-INT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Intenso INT-CA200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Intenso INT-CA200.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ