30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Caffesso Italiano CA10-ITA

Termékkatalógus
Caffesso Italiano CA10-ITA
4,0 4 értékelés
Kávékapszula - 1 csomag / 10 kapszula, 40ml eszpresszó kávé készítésére alkalmas, 6 - os erősségű, virág, karamell és földszerű illat kombinációjú Közép-Olaszországban készített eszpresszóra jellemző tónusok
Kód:  MAC2001c

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Caffesso Italiano CA10-ITA

A Caffesso kávékapszula kiszerelés megelégedéssel tölt el minden kávérajongót, aki szerelmes a világ minden tájáról származó legfinomabb kávéba. A Caffesso kitűnik ebből a körből és nagyra értékelt a márka, amelyet 2010-ben alapítottak és kezdték el a piacralépést a versenyképes kávékapszulák forgalomahozatalával. Egy dobozban 10 Caffesso Italiano kávékapszula van, egyedülálló élményt adó pillanatokat élhet át a kedvenc kávéjával. Minden kapszula megőrzi az összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. A kávékapszulákat a Nespresso kávéfőző géphez fejlesztették ki.

Az Italiano az ízek és aromák egyedülálló keveréke. Virág-, földillat és karamell karakterisztikákat hordozó kávéra emlékeztet, amelyet hagyományosan Közép-Olaszországban.készítenek.

Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kávéfőzőkhöz való kapszula

Alkalmas:
Eszpresszó 40 ml

Erősség:
6

 Kávé típus:
Az ízek és aromák mámorító keveréke,  virág, földárnyalatú karamell és kávé karakterisztikák jellemzik, a Közép-Olaszországban készített kávék jellegzetességét hordozza.

A csomag tartalma:
1 csomag / 10 kapszula

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Caffesso Italiano CA10-ITA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Italiano CA10-ITA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Caffesso Italiano CA10-ITA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Italiano CA10-ITA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Italiano CA10-ITA.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ