Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10db x 8

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10db x 8
Kávékapszula 10 kapszula egy dobozban, 8 doboz (80 kapszula), kiegyensúlyozott kávé puha tapintással mézzel és malátával a Cafissimo kávéfőzőbe - 134,88 Ft/1 porce
Kód:  TCHACC55 Termékszám:  476257 Gyártó honlapja:
Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10db x 8 Megszűnt

Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10db x 8

Élvezze a Tchibo Cafissimo Caffé Crema India harmonikusan kiegyensúlyozott kávé ízét, erős alapokkal. A kontinentális India éghajlata egy szokatlan mézet ad a kávéhoz. Ez a formula legalább 70% Arabica kávét tartalmaz. A kávé külön pörkölése a legjobb ízű és erős ízű gabonát adja.A vákuum zárt kapszula rendszer , amelyben a kávét őrlik, minden egyes csészében tökéletesen friss illatot biztosít. Ennek a rendszernek köszönhetően a frissen őrölt kávé egyedi összetevői tökéletesen megőrződnek és felszabadulnak a kávéfőzés után.A kapszulák alkalmasak a Tchibo Cafissimo kávéfőzőnek. A csomag 80 kapszulát és 7,5 g-ot tartalmaz.

A kávé főbb jellemzői: Tchibo Cafissimo Caffé Crema India

  • harmonikusan kiegyensúlyozott ízű, erős alapokkal
  • szokatlan méz íz
  • 70% Arabica kávét tartalmaz
  • külön pörkölés a legjobb íz és az erős íz
  • gyors és egyszerű előkészítés
  • vákuum zárt kapszula rendszer minden egyes pohár friss aromájához
  • A csomag 80 kapszulát tartalmaz Tchibo Cafissimo Caffé Crema India kávéból 7,5 g

Nagyszerű krémes íz

A Tchibo Caffé Crema India kapszulák Cafissimo kapszulákat tartalmaznakArabica kávé a legjobb minőségű . A kávét magasabb pozícióApproxan termesztik, ami biztosítja a kávébab lassabb érlelését. A lassabb érlelés több időt eredményez, hogy egy inimitív sokféle illatot alakítson ki. A Tchibo Espresso kávé őrlésénél csak érett, nagy és hibátlan kávébabokat használnak.

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10db x 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10ks x 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10ks x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema India, 10ks x 8.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ