Cafissimo Tchibo Caffé Crema Rich Aroma

Termékkatalógus
Cafissimo Tchibo Caffé Crema Rich Aroma
4,2 14 értékelés
Kávékapszula 10 kapszula, krémes kávé gazdag kiegyensúlyozott íz, a kávégép Cafissimo
Kód:  TCHACC05 Termékszám:  476258 Gyártó honlapja:
Cafissimo Tchibo Caffé Crema Rich Aroma Megszűnt

Cafissimo Tchibo Caffé Crema Rich Aroma

ízű

Élvezze a legfinomabb bársony hab testes kávé Caffé Crema. A továbbfejlesztett formula 100% Arabica kávét, Tchibo megtapasztalja rendkívüli öröm iszik kávét. Kávé Caffe Crema dúsított lágy karamell árnyalatok és teljes aroma frissen pörkölt kávé. Ez a kávé tökéletes előkészítése hagyományos ételeket tejhab, mint a cappuccino vagy a latte macchiato.

Rendszer vákuum-lezárt kapszula, amelyben a kávé darálás, mindig garantálja a tökéletesen friss ízt az egyes csészében. Ezzel a rendszerrel, az egyes komponenseket a aroma frissen őrölt kávé tökéletesen megmarad, és engedni, amíg a főzési. A kapszulák alkalmasak kávé Tchibo Cafissimo.

Tchibo kávé kapszulák csak arabica kávé a legjobb minőségű. Kávét termesztenek nagyobb magasságokban, amely biztosítja lassabb érése kávészemek. Lassabb érési ad több időt, hogy dolgozzon ki egy utánozhatatlan különböző illatok. Amikor köszörülés, Tchibo Espresso kávé kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemek.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Caffé Crema Rich Aroma
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cafissimo Tchibo Caffé Crema Rich Aroma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema Rich Aroma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Caffé Crema Rich Aroma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Caffé Crema Aroma reich. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Caffé Crema Aroma reich.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ