Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8

Termékkatalógus
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8
Kávékapszula 10 kapszula XL, 8 csomag csomagban, 82g, puha bársonyos habszivacs, Cafissimo kávéfőző - 134,88 Ft/1 porce
Kód:  TCHACC57 Termékszám:  483645 Gyártó honlapja:
Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8 Megszűnt

Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8

A hermetikusan lezárt Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL kávé kapszulák finom és minőségi eszpresszót takarnak egy puha, bársonyos mousse-vel. Az XL kapszulákat kétszeres kávé készítésére tervezték. Ez a kávé a fenntartható mezőgazdasági termelésből származik, amely megmenti a környezetet, amelyben élünk, és tiszteletben tartja az embereket, az állatokat és a növényeket. A kávéfőzők, amelyek a kapszuláknak megfelelnek a környezetvédelmi és energiahatékonysági követelményeknek. A Cafissimo kapszula kávé gyorsan, könnyen és szakszerűen elkészíthető. A tárolás során a kapszulához való hozzáférés megakadályozásával minden csésze kávé csodálatosan illatos és erős. Kényeztesse magát egy kávéval, amely minden nap kényelmesen érezheti magát! A csomag 80 kapszulát és 8,2 grammot tartalmaz.

A kapszuláApproxan a Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL található

  • A csomag 80 darabot tartalmaz
  • egy kapszula 8,2 g prémium kávét tartalmaz
  • eszpresszó puha, bársonyos mousse-vel
  • a kapszulák hermetikusan lezárva vannak
  • alkalmasak Cafissimo kávéfőző gépekre
  • erős és kellemes ízű
  • ökológia és energiahatékonyság tekintetében készülnek
  • a kávé készítése a Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL kapszulából könnyű és gyors
  • intenzitás 2

Erős kávé, gyönyörű illattal

Kávé Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL már évek óta ismert a világon. Ügyfeleinek kínálja a minőséget, a kellemes ízlést és a megismételhetetlen aromát , amelyet otthonának kényelmében élvezhet. A lakosság nagy része kávét esett és naponta több csésze kávét fogyaszt. A minőségi kávé ösztönözni fogja Önt, és reggel és jó ebéd után energiát ad. A Tchibo kávé nem csak az ízlelőbimbóinak ízlése, de minden csészében mélyebb jelentése van - megérteni az emberek világának és természetének összekapcsolását. 

Tchibo

A Tchibo kávé márkája alatt nem csak a minőségi kávé van, hanem a környezettel , az állatvilággal, a növényvilággal és mindenekelőtt a kávéképzőkkel kapcsolatos aggodalmak . A Tchibo folyamatosan foglalkozik hosszú távú folyamatok megvalósításával, beleértve a nyersanyag-termelést, a termékfejlesztést és az újrahasznosítást. 2006 óta a Tchibo a Tchibo stratégia szilárd részeként folytatja tevékenységének fenntarthatóságát. 

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10db x 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tchibo Cafissimo Caffé Crema XL, 10ks x 8.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ