Cafissimo Tchibo Coffee koffeinmentes

Termékkatalógus
Cafissimo Tchibo Coffee koffeinmentes
Kávékapszula 10 kapszula, kiegyensúlyozott, finoman pörkölt kávé aromája, koffeinmentes a kávéfőző Cafissimo
Kód:  TCHACC03 Termékszám:  476260 Gyártó honlapja:
Cafissimo Tchibo Coffee koffeinmentes Megszűnt

Cafissimo Tchibo Coffee koffeinmentes

A teljes íz koffein nélkül

Az összes rajongói a legjobb csepegtető kávé van egy egyedülálló kávé koffeinmentes. Ez a kávé a legerősebb ízét. Recept kávé hozzáteszi még nagyobb élvezet inni ezt a kávét koffein nélkül. Kíméletes eljárás ártalmatlanításának koffein és külön pörkölés biztosítása intenzív teljes kávé illata.

Rendszer vákuum-lezárt kapszula, amelyben a kávé darálás, mindig garantálja a tökéletesen friss ízt az egyes csészében. Ezzel a rendszerrel, az egyes komponenseket a aroma frissen őrölt kávé tökéletesen megmarad, és engedni, amíg a főzési.

A kávé kapszulák csak arabica kávé a legjobb minőségű. Kávét termesztenek nagyobb magasságokban, amely biztosítja lassabb érése kávészemek. Lassabb érési ad több időt, hogy dolgozzon ki egy utánozhatatlan különböző illatok. Amikor köszörülés, Tchibo Espresso kávé kizárólag érett, nagy és tökéletes kávészemek.

A csomag tartalma:

  • 10 kapszula Tchibo Coffee koffeinmentes
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cafissimo Tchibo Coffee koffeinmentes Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Cafissimo Coffee Decaffeinated. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Coffee Decaffeinated. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cafissimo Tchibo Coffee entkoffeinierten. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cafissimo Tchibo Coffee entkoffeinierten.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ