Doručení zdarma Alzaboxy

Call of Duty játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A Call of Duty napjaink egyik legkiemelkedőbb FPS játéka. Egyesek imádják az Activision műhelyében készült dinamikus lövöldözős játékot, vannak, akiket kevésbé mozgat meg. Azonban nem mehetünk el a Call of Duty hihetetlenül ütős multiplayer módja, a hősiességről szóló single-player módja mellett, amely különféle háborús konfliktusokra összpontosít, emellett egy érdekes tervezésű PvE módot is kínál, amelyben élőhalottak tömegeivel küzdhetünk meg, mint például a Call of Duty Black Ops Zombies részben.

Tovább

Call of Duty - mit kínál a játék?

A Call of Duty egy klasszikus FPS sorozat, amelynek üteme évről évre gyorsul, ennek hatására a régebbi részek szerelmesei időnként panaszkodnak. A játékmárka elsősorban a lebilincselő játékmenettel, a játékosok számára jól megválasztott kampánnyal és egy rendkívül addiktív multiplayer móddal szorítja háttérbe a konkurenciát, amelyet a sok rajongó a Call of Duty elsődleges vonzerejének tart, amivel a játék képes sokáig megőrizni vezető szerepét.

Call of Duty - harc múltban és jövőben

Bár sok játékos a Call of Duty kampányt csak szép bónusznak tartja, vannak olyan játékosok, akiknél ez játsza a főszerepet. A Call of Duty singleplayer elkalauzolja a játékosokat a második világháború hadszíntereire, a Közel-Keletre vagy a nem túl távoli jövőbe, amelyben a társadalmat hatalmas vállalatok uralják.

i

A Call of Duty számos epizódja a korábbi történetszálakra épül, és mindenképpen próbáld ki őket, hogy teljesen megértsd őket. Ezek közé tartoznak a második világháborús, a Modern Warfare és a Black Ops történetek.

A Multiplayer a Call of Duty lelke

A rajongók nagy többségének számára a Call of Duty sorozat fő vonzerője és lelke a rendkívül fülbemászó Multiplayer játékmenet. A játék tempója gyors, és folyamatosan mozgásban kell lenned, különben könnyű célponttá válsz. A Call of Duty Multiplayer módjának nagyszerű része a testreszabhatóság. Fegyvereket, felszerelést, sőt még képességeket is választhatsz.

Az online Call of Duty játékmódok

A Call of Duty játékok gyakran több különböző játékmódot kínálnak. Egyesek több csapattárssal fognak együtt harcolni, míg mások csak magukért felelnek, így mindenki számára van megfelelő játékmód. Melyek a Call of Duty sorozat leggyakoribb és legnépszerűbb játékmódjai a többjátékos módban?

  • A Team Deathmatch egy klasszikus játék, amelyben két csapat küzd egymás ellen az ellenfél csapatának tagjainak likvidálásával.
  • A Domination célja, hogy minden csapat elfoglalja a térképen lévő ellenőrző pontokat.
  • A Free-For-All módban nincsenek csapatok és mindenki egymás ellen játszik.
  • A Gun Game kezdetekor mindenkinek ugyanazt a fegyvert kapja, és pontszerzéskor újakat szerezhetnek
  • A Search and Destroy egy csapatjáték mód egy bombával kiegészítve, az egyik csapatnak aktiválnia kell a bombát, a másiknak pedig hatástalanítania.
  • A Capture the Flag lényege, hogy ellopod az ellenfél zászlóját, és eljuttatod a sajátodhoz.

Ha jól teljesítesz a Call of Duty többjátékos módjában, különböző bónuszokat aktiválhatsz. Ezek ideiglenesen elárulják az ellenfelek helyzetét, légicsapást indítanak, vagy lehetővé teszik egy támadó drón irányítását.

A Call of Duty Zombies minden eddiginél jobban a túlélésre koncentrál

A Call of Duty sorozatnak is van egy intenzív kooperatív módja. Ha tehát belefáradtál a valódi játékosok elleni harcba, néhány játékban lehetőséged van zombimódot játszani, ahol barátaiddal együtt egy élőhalott horda ellen szállhattok harcba. Adrenalinlöket, közös taktikázás és a karaktered fejlesztése, például különleges varázsitalokkal és fegyverekkel.

Csak egy maradhat életben, avagy végre itt van Call of Duty battle royale

A népszerű battle royale műfaj kedvelőinek ajánljuk a Call of Duty Warzone játékot. A műfaj többi játékához hasonlóan itt is az a cél, hogy utolsó játékosként vagy csapatként túlélj. A különbség a Call of Duty sorozat főbb játékaitól az árban rejlik - ez a rész teljesen ingyenes. Csak telepítsd, ugorj a szigetre, keresd meg a felszerelésed és győzz!

Call of Duty a zsebedben

A Call of Duty játékok már Android és iOS okostelefonokon is játszhatók. Ezek könnyített változatok, de még mindig élvezheted a gyönyörű grafikát és az intenzív csatákat. A legnépszerűbb zászlóshajó a Call of Duty: Mobile, amely klasszikus online módokat, 100 játékos elleni battle royale-t, valamint zombis módot kínál. Ráadásul a játék teljesen ingyenes.

A Call of Duty sorozat története

Kíváncsi vagy, hogy a nagy Call of Duty játékok hogyan követik egymást? Tekintse meg áttekintő táblázatunkat.

Cím megnevezése Megjelenés dátuma Platform
Call of Duty 2003 PC, Xbox 360, Playstation 3
Call of Duty 2 2005 PC, Xbox 360, Xbox One
Call of Duty 3 2006 Xbox 360, Playstation 2, 3, Wii
Call of Duty 4: Modern Warfare 2006 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, 4, Wii
Call of Duty: World at War 2008 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 2, 3, Wii
Call of Duty: Modern Warfare 2 2009 PC, Playstation 3, Xbox 360
Call of Duty: Black Ops 2010 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Wii
Call of Duty: Modern Warfare 3 2011 PC, Xbox 360, Playstation 3, Wii
Call of Duty: Black Ops II 2012 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Wii U
Call of Duty: Ghosts 2013 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, 4, Wii U
Call of Duty: Advanced Warfare 2014 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, 4
Call of Duty: Black Ops III 2015 PC, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, 4
Call of Duty: Infinite Warfare 2016 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: WWII 2017 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Black Ops IV 2018 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Mobile 2019 Android, iOS
Call of Duty: Modern Warfare 2019 2019 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Warzone 2020 PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered 2020 PC, Xbox One, Playstation 4
Call of Duty: Black Ops – Cold War 2020 PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4, Playstation 5
Call of Duty: Vanguard 2021 PC, Xbox One/Series, Playstation 4/5
Call of Duty: Modern Warfare 2 2022 2022 PC, Xbox Series X/S, Playstation 5

A Call of Duty további népszerű játékai:

Call of Duty Warzone

Az Infinity Ward 2020-ban piacra dobott több játékot is - elsőként a Call of Duty Warzone jelent meg, ami a 2019-es Modern Warfare ingyenesen megszerezhető kiegészítője. A Warzone egy önálló battle royale stílusú online játék, ahol játékosok tömegei csaphatnak össze egymással.

Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered

A Modern Warfare szerelmesei örülhetnek, mivel megjelent a Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered, ami az alapjáték egy felújított változata. A mai modern technológiának megfelelően elérhető a HDR és 4K támogatás. Visszahozza az elődjében már ismertté vált küldetéseket, amelyeket a Modern Warfare 2 Remasteredben megújult köntösben ismét átélhetünk.

Call of Duty Black Ops - Cold War

A Call of Duty Black Ops sorozat Cold War része felveszi a Black OPS (2010) eseményei utáni történetszálat. Betekintést nyerhetünk a hidegháború történéseibe - egyéni karakteralkotást és önálló döntéseket is kapunk, amelyek hatással lehetnek a játék végkimenetelére.

Call of Duty Vanguard gépigény


Minimális gépigény Ajánlott gépigény
Processzor Intel Core i3-4340 vagy AMD FX-6300 Intel Core i5-2500K vagy AMD Ryzen R5 1600X
RAM 8 GB 12 GB
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 960 vagy Radeon RX 470
NVIDIA GeForce GTX 1060 vagy AMD Radeon RX 580
DirectX DirectX 12.0 támogatású rendszer
DirectX 12.0 támogatású rendszer
Operációs rendszer Windows 10 64-bit (legújabb frissítés) Windows 10 64-bit (legújabb frissítés) vagy Windows 11 64-bit (legújabb frissítés)
Szabad lemezterület 36 GB induláskor (csak Multiplayer és Zombies)
61 GB induláskor

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
26 790 Ft

2.
Taxi Life: A City Driving Simulator - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
13 890 Ft

3.
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Továbbfejlesztett verzió jobb frame-rate-tel, ray-tracing támogatással, rövidebb felvételi idővel és egyéb fejlesztésekkel.
12 890 Ft

Még több
94 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék single-player módot kínál, ahol találkozhatsz pl. Captain Price karakterével, ugyanakkor multiplayer módban is lehetőséged van játszani.
9 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO596
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,2
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
26 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0530
Arany középút Kiváló ár/érték arány
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
27 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1530
3,7
Taxi Life: A City Driving Simulator - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0592
4,7 15×
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Továbbfejlesztett verzió jobb frame-rate-tel, ray-tracing támogatással, rövidebb felvételi idővel és egyéb fejlesztésekkel.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0008
4,3
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A hadjárat a rekordsikeres Call of Duty: Modern Warfare II közvetlen folytatása, amelyben Price százados és a 141-es akciócsoport szembeszáll Vlagyimir Makarovval, az ultranacionalista háborús bűnössel, aki ki akarja terjeszteni hatalmát az egész világra. A C.O.D.E. kiadás tartalma: "Direct Action Pack" bónusz kód 3× Call of Duty Endowment (C.O.D.E) tárgy aktiválásához - Calling Card, Animated Emblem és Weapon Sticker.
31 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0427
South Park: Snow Day! - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Csatlakozz Cartmanhez, Stanhez, Kyle-hoz és Kennyhez háromdimenziós szépségben, hogy megünnepeljék azt a varázslatos napot minden kisgyerek életében - amikor elkezd havazni! Hívd meg akár három barátodat, hogy harcoljanak South Park hófödte utcáin, hogy megmentsék a világot, és élvezzék a szabadnapot.
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0588
Lets Sing 2024 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja party - A Let’s Sing 2024 egy izgalmas új karaoke élményt hoz el közvetlenül a nappalidba. Emelkedj a sztárok világába a vadonatúj karrier módban és válassz a 20 listavezető sláger és az időtlen klasszikusok közül. Mindezek révén és a VIP Pass segítségével elérhető még több dalnak köszönhetően garantált, hogy a barátaiddal torkotok szakadtából fogtok énekelni. Itt az ideje, hogy ragyogj!
12 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0559
4,6 18×
Call of Duty WWII - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Éld át a normandiai partraszállást, a harcot a háborúban az elhagyatott Európában és tapasztald meg a második világháború légkörét a saját bőrödön.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2910
4,7 41×
Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Modern Warfare sorozat újjászületését a modern terrorizmus témája ihlette. A játék Single player és Multiplayer módokat is kínál. Játék közben találkozhatunk pl. Price kapitánnyal is.
11 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX638
4,3
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vesd bele magadat a hidegháború instabil geopolitikai csatározásának mélyébe az 1980-as évek elején. Semmi sem olyan, mint amilyennek látszik a vonzó kampányban, ahol a játékosok szemtől szembe kerülnek a történelmi személyiségekkel és olyan ikonikus helyeken küzdenek, mint Kelet-Berlin, Vietnám, Törökország vagy Moszkva. A továbbfejlesztett verzió nagyobb képátviteli sebességgel, ray-tracing-támogatással, rövidebb beolvasási idővel és egyéb fejlesztésekkel büszkélkedhet. A játék az Xbox One konzolon is futtatható.
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0001b
4,7 62×
Call of Duty: WWII - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel Éld át a normandiai partraszállást, harcolj a háború sújtotta Európában, és tapasztald meg első kézből a II. világháború hangulatát.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX4000
4,8 10×
Call of Duty: Black Ops Cold War - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Merülj el a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba. Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel szembesülnek és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. A játék visszamenőleges kompatibilitással bír a PlayStation 5 rendszeren (csak a meghajtóval rendelkező PlayStation 5-re vonatkozik), de nem jár hozzá frissítés, mint pl. magasabb frame-rate, ray-tracing támogatás vagy rövidebb rögzítési idő.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX900
5,0
Call of Duty: Black Ops Cold War - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Vesd bele magad a hidegháború 1980-as évek elején játszódó instabil geopolitikai csatáiba! Semmi sem az, aminek látszik ebben a vonzó kampányban, ahol a játékosok történelmi szereplőkkel kerülnek szembe és olyan ikonikus helyeken harcolnak, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország vagy Moszkva. Az Xbox Series X-el is visszafelé kompatibilis, de a továbbfejlesztett jobb frame-rate, ray-tracing támogatás, rövidebb felvételi idő és egyéb fejlesztések nem érhetők el.
11 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO789
4,5 17×
Call of Duty: Black Ops 4 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A sikeres Call of Duty: Black Ops sorozat folytatása
10 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX503
4,8 29×
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel Az egyik legkedveltebb Call of Duty játék, most megújult grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX4008
4,9
Call of Duty: Modern Warfare Remaster - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az egyik legjobban értékelt COD játék most még jobb grafikával.
Szuper ár
9 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO2918
5,0
Stray - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja logikai - Lásd a világot egy macska szemével, és mozogj a környezetedben a rád jellemző játékossággal! Légy lopakodó, mozgékony, buta és időnként a lehető legidegesítőbb, amikor ennek a titokzatos világnak a furcsa lakóival lépsz kapcsolatba!
12 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0454
5,0
SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Sellőkönnyek, amelyek kívánságokat teljesítenek, Spongyabob és Patrick kezében... Mi történhet? Persze, az univerzumot összetartó szövet elpusztulhat, és megnyílhatnak a kapuk egy kívánságvilágba, ahol lovagok, cowboyok, kalózok és őskori csigák élnek. De ez nem olyan dolog, amivel a világszerte népszerű tengeri szivacs ne tudna megbirkózni.
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0566
SpellForce: Conquest of EO - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Ebben a SpellForce fantáziavilágában játszódó, fordulóalapú stratégiai játékban a mestered szerepét kell átvenned, aki a titokzatos varázslótorony örököse. Tanulmányozd a különféle varázslatokat, amelyeket a téged körülvevő tájra vethetsz, idézz meg fantáziadús kegyenceket, és képezz ki hatalmas harcosokat, hogy felvehesd a harcot a világgal! Harcolj gyors tempójú, de taktikus, fordulóalapú csatákban!
Leárazás -18 %
9 390 Ft 11 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0568
5,0
Call Of Duty: Black Ops 3 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaj: akció és fps / fényképezés, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - köszöntünk a Call of Duty: Black Ops 3 jövőjében - egy sötét, sőt romlott jövőben, ahol a Black Ops katonák új fajtája uralja a csatateret, ahol elenyészik az emberiség és az emberiség által létrehozott technológia közötti vékony vonal. Pedig azért hoztuk létre, hogy megtartsuk az előnyt egy világban, ahol a technológiai szempontból fejlett katonai robotrendszerek határozzák meg a csatatér feletti uralmat.
8 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO189c
Way of the Hunter Hunting Season One - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és lövöldözős - A Way of the Hunter hatalmas világa lehetővé teszi a számodra, hogy figyelemmel kísérj számos vadász történetet szerte a világban, elsajátítsd az etikus vadászat kihívásait, és megold az etikátlan viselkedés összetett eseteit. Szabadon is vadászhatsz és felfedezheted Észak-Amerika, Európa és Afrika lélegzetelállító tájait.
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0569
Teardown Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tervezd meg a tökéletes betörést kreatív problémamegoldással, nyers erővel és bármilyen módszerrel! A Teardown teljesen elpusztítható és valóban interaktív környezetet kínál, ahol a játékos szabadsága és az innovatív játékmenet a hajtóerő. Rombolj le falakat robbanóanyagokkal vagy járművekkel, és hozz létre olyan rövidebb utakat, amelyekre senki sem gondolna!
13 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0571

Call of Duty játékok

Call of Duty játékok

A Call of Duty játékok kategóriában összesen 94 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó call of Duty játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább call of Duty játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb call of Duty játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: call of Duty játékok vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ