Shop roku Akvizice ApF HU

Campingaz Instaeco Powder 1KG

Termékkatalógus
Campingaz Instaeco Powder 1KG
5 1 értékelés
Oldat - fertőtlenítő adalék a hulladéktartályokhoz. Vegyszerek a tartalom / hulladékanyagok lebontására. Megszünteti a szagokat a hulladéktartályban. Adagolás: 10 g-onként 50 g (egy kupak). Használat előtt önts kb. 1 liter vizet a hulladéktartályba, és adj hozzá 50 g (egy kupak) Instasoft folyadékot. BLUE ANGEL tanúsítvány - biológiailag lebomló és hulladéktartályokban / szennyvíztartályokban biztonságosan használható környezetbarát termék. Megfelel a CLP előírásoknak.
Kód:  SPTcmg0106 Termékszám:  3138522100285

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Campingaz Instaeco Powder 1KG

A Campingaz Instaeco Powder egy egészségügyi adalékanyag, amelyet hulladéktartályokhoz terveztek. A hulladéktartály és a kisszék tartalmának hatékony elosztására szolgál, és egyúttal megszünteti a szagokat. Az összetevő kék angyal tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti ökológiai tervezését és biológiai lebonthatóságát. A Campingaz Instaeco por eltávolítja a hulladéktartály tartalmát és szagát.

A higiénia-összetevő legfontosabb tulajdonságai Campingaz Instaeco por 1kg

  • Hulladéktartályokhoz tervezett egészségügyi adalék
  • A hulladéktartály és a kisszék tartalmának hatékony elosztására szolgál
  • A Campingaz Instaeco por megszünteti a szagokat
  • Kék angyal tanúsítvánnyal rendelkezik
  • Biológiailag lebontható

Tömeg:
1kg

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Campingaz Instaeco Powder 1KG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Campingaz Instaeco Powder 1 KG.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ