AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CAMRY CR4806W

Termékkatalógus
CAMRY CR4806W
Tésztagép - hét különböző tésztaféle készítésére alkalmas: penne, rigatoni, spagetti, linguine, lasagne, fettuccini és tagliatelle, gyorsan készíthetsz friss tésztát, automatikusan kész tésztává keveri össze az összes alapanyagot, 150 W
Kód:  CAMCR806 Termékszám:  CR4806W

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CAMRY CR4806W

Az elegáns és praktikus, fehér CAMRY CR 4806B tésztakészítő nélkülözhetetlen segítség lesz, nemcsak a nagyszerű olasz ételek készítéséhez, hanem minden olyan esetben, amikor finom, házi készítésű tésztára van szükséged. A 150 W-os Camry tésztakészítő lehetővé teszi akár hét különböző tésztaféle készítését, úgymint penne, rigatoni, spagetti, linguine, lasagne, fettuccini és tagliatelle. A gép segítségével gyorsan készíthetsz friss tésztát, hiszen automatikusan tökéletes állagú tésztává gyúrja az összes alapanyagot, így a tésztakészítés igazán könnyű és szórakoztató tevékenység lesz. Próbáld ki az olasz konyha különlegességeit házi készítésű tésztával! Buon appetito!

A fehér színű Camry tésztakészítő fő jellemzői

  • Camry CR 4806B praktikus tésztakészítő gép elegáns, fehér kivitelben
  • Akár 7 tésztafélét készíthetsz - penne, rigatoni, spagetti, linguine, lasagne, fettuccini és tagliatelle
  • Az összetevőket automatikusan homogén tésztává keveri össze, megkönnyítve a tésztakészítést
  • Gyorsan készíthetsz friss tésztát
  • Praktikus teljesítmény 150 W
  • Kóstold meg az olasz ételeket házi készítésű tésztával a saját konyhádban

Praktikus segítség az olaszos ételek készítésénél

A hét tésztaféle könnyű otthoni elkészítésén túl a CAMRY CR 4806B tésztakészítő nagy előnye, hogy könnyen tisztítható. Kóstold meg a finom olasz ételeket házi tésztával. Perfetto!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CAMRY CR4806W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Camry CR4806W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CAMRY CR4806W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAMRY CR4806W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAMRY CR4806W.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ