A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

CANDY BWM 148PH7 1-S

Termékkatalógus
CANDY BWM 148PH7 1-S
4,8 4 értékelés
Gőzmosógép - elöltöltős, energiaosztály: A+++ (-40%), töltetkapacitás: 8 kg, becsült éves energiafogyasztás: 118 kWh/év, becsült éves vízfogyasztás: 9850 l, főbb funkciók: gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, speciális technológiák: Aquaoverflow, fehér színű, méretek: 60 × 85 × 52 cm (Szé x Ma × Mé), tömeg: 71 kg
Kód:  CANPR032 Élettartam: 6 hónap Termékszám:  31008083 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY BWM 148PH7 1-S

A legokosabb mosógép a piacon

A Candy BWM 128PH7 / 1-S célja, hogy egyszerűsítse a mindennapi életben, értékes időt takaríthat meg, és az energiaköltségek csökkentése. A Candy Bianca innovatív funkcióival, köztük az intelligens, egyszerűen használható mobil alkalmazással, hangvezérléssel vagy távoli hozzáféréssel az egyedi beállításokhoz, jelenleg a legokosabb mosógép a piacon. 


Intuitív mosás intelligens funkciókkal

Kényelmes mosás lehetővé teszi, hogy a nagy ajtót a mosógép felső felébe helyezzük, így nem kell túl nagy hajlítással lenni a mosáson . A forgatóválasztó kissé ferde, így a gép könnyen állítható akár álló helyzetben is. A Candy Bianca akár 8 kg vászonra is képes, így egy nagyobb háztartás számára is alkalmas, ahol képes kezelni a sebességét és az energiahatékonyságot.


A Candy BWM 128PH7 legfontosabb jellemzői

  • A +++ energiaosztály
  • Kapacitás 8 kg mosáshoz
  • Fehér színű fekete füst ajtóval
  • Zoom funkció a gyors mosáshoz
  • Smart Touch Touch LCD kijelző cseh nyelven
  • 9 alap program + Wifi program
  • Vezérlés a Simply-fi mobil alkalmazáson keresztül
  • Inverteres motor csendes futással
  • Késleltetett indítás akár 24 óra
  • Biztonsági ajtózár
  • Anti-flowflow védelem

Intuitív érintőképernyős működés

Most már nem kell mosóprogramot létrehoznia, azonnal kiválaszthatja azt intuitív puha érintőképernyővel, nagy ikonokkal és cseh lokalizációval . Az intelligens gyűrű lehetővé teszi, hogy a leggyakrabban használt hét ciklust kombinálja a 4 leggyakrabban használt programmal. Összesen több mint 700 kombináció állítható be, így mindig a legmegfelelőbb megoldást választhatja egy bizonyos típusú mosáshoz.


A mosnivaló mindössze 59 perc alatt mosható

A Zoom használatával a lehető legjobb eredményt érheti el, ha bármilyen anyagot bármilyen programban 1 óránál rövidebb idő alatt lemossza, amit más mosógép nem tehet. Exkluzív keverék A Power Jet + a mosópor közvetlenül a ruhanemű között helyezkedik el, amely a Boost fűtési rendszerrel és a CPU gyorsítóval együtt biztosítja a legjobb mosási eredményeket a legrövidebb idő alatt és alacsonyabb hőmérsékleten.


Irányítsa a készüléket hanggal

A Simply-Fi mobil alkalmazások lehetővé teszik a Candy Bianca hangparanccsal történő vezérlését. A megfelelő program kiválasztásánál például kérheti a mosogatást, vagy kérheti a mosógépet. A speciális algoritmus segítségével a mosógép mobil alkalmazáson keresztül kommunikálhat és valódi párbeszédet folytathat magával.


Kommunikáljon a Bianca mosógéppel távolról

A WiFi és az egyszerű Fi funkcióval például a mosási ciklust távolról is bekapcsolhatja, ellenőrizheti az aktuális mosási állapotot, vagy aktiválhatja azt a funkciót, amely a program befejezése után régóta frissen tartja a ruháját .Az alkalmazásban számos más program, komponensvezérlés vagy automatikus karbantartás található , amelyek előre tájékoztatják a gép szűrőjének vagy dobjának tisztításának szükségességét. 


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
71 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!

Tömeg

Tömeg
71 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
9 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
52 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY BWM 148PH7 1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY BWM 148PH7 1-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY BWM 148PH7/1-S.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ