A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Candy CMG 22 DW

Termékkatalógus
Candy CMG 22 DW
4,3 5 értékelés
Mikrohullámú sütő - teljesítmény 750W, térfogat 22l, 24,5cm-es forgó tányér
Kód:  FAC1780a Termékszám:  38000228 Gyártó honlapja:

Candy CMG 22 DW

Szerves része minden konyhában kell egy megbízható és hatékony berendezések. Kétségtelen, hogy ott is lehet egy mikrohullámú ami akkor bemelegítés alatt a néhány perc semmit. Természetesen, hogy jól jön ez a mikrohullámú sütő Candy, ahonnan tökéletes görbék. Ráadásul az egyik élvezhetik a térfogata 22 liter, grill és LED kijelző.A könnyebb kezelhetőség érdekében a sütő van szerelve automatikus főzési programok. 

Legfontosabb jellemzők

  • Szabadon álló mikrohullámú sütő grillel
  • modern design
  • könnyű kezelhetőség
  • automata programokat
  • LED kijelző, óra és időzítő

Egyszerű és intuitív kezelés

Mikrohullámú funkciók egyszerű és intuitív. Minden funkció könnyen kiválaszthatja a jobb oldalon a sütő. Itt is meg erő, ahol akkor vedd fel annak 5 szinten. Mikrohullámú teljesítmény 750 W. One összefoglaló a régi fűtési LED kijelző, a napszak és az időmérőt. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tény, hogy a sütő könnyen befogadni a lemez átmérője 24,5 cm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Candy CMG 22 DW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CMG 22 DW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Candy CMG 22 DW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Süßigkeit CMG 22 DW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Süßigkeit CMG 22 DW.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ