AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

CANDY CSOE H7A3TE-S

Termékkatalógus
CANDY CSOE H7A3TE-S
4,6 19 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, 7 kg szárítási kapacitás, zajszint 69 dB, becsült éves energiafogyasztás 177 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és gyerekzár, mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része
Kód:  CANSU038 Termékszám:  31102176 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CSOE H7A3TE-S

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Ennek apropóján a szabadonálló CANDY szárítógép választása a legmegfelelőbb alternatíva. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép ma az egyik leggyakrabban használt szárítógép-típus. Ennek oka, hogy nem kell szerkezeti átalakításokat vagy összetett szerelési munkálatokat végezni. A gazdaságos CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép a legjobbat kínálja a ruháidnak és Neked. Hasznos funkciói közé tartozik a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, választható ajtónyitási irány és gyerekzár. A helytakarékos CANDY szárítógép mérete 85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Tömege 43,2 kg.

Szárítógép CANDY CSOE H7A3TE-S Oldalnézet

A kiváló CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép fontosabb paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép rengeteg időt és energiát takarít meg
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Legfeljebb 7 kg ruhát képes szárítani
  • A készülék zajszintje 69 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználd az alacsony éjszakai tarifát
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • Válaszd ki az ajtónyitás módját az igényeidnek megfelelően

A modern CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A sokoldalú CANDY szárítógép használatával elkerülheted a ruhák kinti szárításából adódó problémákat. A gyerekzár funkció megakadályozza, hogy kisgyermekek játszanak a készülékkel. Az előlapon található beépített kijelző információt nyújt az aktuális folyamatról vagy beállításokról.

Legyél te is tudatos! Első lépés az energiatakarékos CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép

Energiatakarékos és hatékony ruhaszárítás - ezzel a szárítóval nem probléma. A késleltetett indítású szárítógéppel megteheted, hogy a ruhák szárítását az olcsóbb, éjszakai órákra időzíted. Csak állítsd be a szárítógépet egy későbbi időpontra és spórolj a villanyszámlán. A nagy hatékonyságú CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt újrahasznosítja és a levegő fűtésére használja fel, ezáltal hatékonyan hasznosítja a keletkező hőt, minimalizálja a hőveszteséget és növeli a szárító energiahatékonyságát. Ez a szárító tökéletesen illeszkedik bármilyen térbe, bárhol is helyezed el. Az állítható ajtónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a szárító helyét.

A kiváló CANDY szárítógép műszaki adatai

A szárítógép ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára, mivel gyorsan és hatékonyan szárítja a nagy mennyiségű ruhát. Az energiahatékony CANDY CSOE H7A3TE-S szárítógép A+++ energiaosztályba tartozik. Becsült éves energiafelhasználása 1,4 kWh. A szárítógép 7 kg ruha szárítására alkalmas. A készülék zajszintje 69 dB.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY CSOE H7A3TE-S Energia címke

Méretek:

85 × 59,6 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

43,2 kg

Kivitel:

Fehér

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!
Zajszint
69 dB Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
7 kg Kész!
Zajszint
69 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,4 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
177 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
58,5 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
43,2 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY CSOE H7A3TE-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSOE H7A3TE-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY CSOE H7A3TE-S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ