A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

CANDY ROE H9A3TE-S

Termékkatalógus
CANDY ROE H9A3TE-S
4,5 8 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 69 dB, becsült éves energiafogyasztás 194 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer, Wi-Fi és Bluetooth csatlakozás, távirányítás, mérete 85 × 60 × 58,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 43,2 kg, lefolyó csatlakozó készlet nem a csomag része
171 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  CANSU044 Termékszám:  31102171 Gyártó honlapja:

CANDY ROE H9A3TE-S

CANDY ROE H9A3TE-S egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Problémád van, mert nincs elegendő hely a ruhaszárításhoz és megoldást keresel? Erre az esetre a szabadonálló CANDY szárítógép választása a legjobb megoldás. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. Jelenleg a legnépszerűbb típus a kondenzációs szárítógép. Előnye az egyszerű és problémamentes telepítés, amely nem igényel bonyolult szerkezeti módosításokat. A hatékony CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer. Az okosszárítógép támogatja az intelligens mobileszközökhöz való csatlakozást, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A helytakarékos CANDY szárítógép méretei 85 × 60 × 58,5 cm (ma×szé×mé). Súlya 43,2 kg.

Szárítógép CANDY ROE H9A3TE-S Oldalnézet
Szárítógép CANDY ROE H9A3TE-S Jellemzők/technológia

A minőségi CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép legfontosabb jellemzői

  • A szabadonálló szárítógép gyorsan és hatékonyan kezeli a ruhákat
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Hozzávetőlegesen 9 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 69 dB
  • Wi-Fi és Bluetooth szükséges a csatlakoztatáshoz
  • Késleltetett indítási funkciót kínál
  • A praktikus kijelző információt ad a beállításokról és az aktuális programról
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését

A korszerű CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép innovatív funkciói biztosan lenyűgöznek

A nagy kapacitású CANDY szárítógép használatával elkerülheted a szabadtéri szárítás során jelentkező kellemetlenségeket, amelyek a mosott ruhákon jelentkezhetnek. Az előlapon található beépített kijelző a beállításokkal vagy az aktuális programmal kapcsolatos információk megjelenítésére szolgál.

Szárítógép CANDY ROE H9A3TE-S Oldalnézet
Szárítógép CANDY ROE H9A3TE-S Jellemzők/technológia

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép

A ruhaszárítás többé nem jelent nagy energiafogyasztást. Késleltetett indítás funkcióval rendelkezik, így kihasználhatod az olcsóbb éjszakai áramellátás előnyeit. Ha a szárítógépet az alacsonyabb villamosenergia-tarifára idejére állítod be, csökkentheted az energiaköltségeket. A takarékos CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép olyan hőszivattyút használ, amely a szárítás során keletkező hővel felmelegíti a hideg levegőt, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiamegtakarítást.

Állítsd be a programot a ruhák összetételének megfelelően

A sokoldalú CANDY szárítógép kíméletes a kényes ruhákhoz és megőrzi azok minőségét. Egy kávéfolt az ingeden nem feltétlenül jelenti a világ végét, még akkor sem, ha aznap állásinterjúra mész. Egyszerűen csak mosd ki és használd a gyors szárítóprogramot, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás kisimítja a ráncokat és minimálisra csökkenti a kényes szövetek gyűrődését. A gyűrődésgátló programnak köszönhetően nem kell aggódnod a vasalás miatt.

A kifogástalan CANDY szárítógép műszaki adatai

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony CANDY ROE H9A3TE-S szárítógép A+++ energiaosztályba sorolt. Az átlagos éves energiafelhasználása 1,64 kWh. A készülék töltetkapacitását illetően 9 kg ruhát képes egyidejűleg kezelni. Zajszintje 69 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy a készülék mennyire hatékonyan képes eltávolítani a nedvességet a ruhákból. A hatékony CANDY szárítógép A hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelenti, hogy a víz több mint 90%-át kivonja egy normál programon.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép CANDY ROE H9A3TE-S Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 58,5 cm (ma×szé×mé)

Súly:

43,2 kg

Kivitel:

Fehér

Hatékonyság:

A

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Energiafelhasználás
1,64 kWh Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!
Zajszint
69 dB Kész!
Hatékonyság
A Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi, Bluetooth Kész!
Intelligens funkciók
Távirányítás Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
A Kész!
Zajszint
69 dB Kész!
Energiafelhasználás
1,64 kWh Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
194 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
58,5 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
43,2 kg Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY ROE H9A3TE-S
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ