CANDY ROW 4854DXH\1-S

Termékkatalógus
CANDY ROW 4854DXH\1-S
5 2 értékelés
Gőz mosó-szárítógép - A energiaosztály, elöltöltős, 8 kg mosási töltetkapacitás, 5 kg szárítási töltetkapacitás, 1400 ford/perc maximális fordulatszám, aquaoverflow, gyerekzár, kijelző, inverter motor, led indikátorok, késleltetett indítás, gőzölő program és gyorsprogram, 51 dB zajszint, 52 cm mély, 60 cm széles, 85 cm magas, fehér színű
Kód:  CANPS021 Termékszám:  31008895 Gyártó honlapja:

CANDY ROW 4854DXH\1-S

Praktikus segítség otthonod számára

Azok számára, akiknek nincs lehetőségük ruháik szárítására a lakásban vagy a szabadban, a Candy ROW 4854DXH\1-S mosó-szárítógép ideális otthoni segítség lehet. Nemcsak elegáns kialakítás, de modern tulajdonságok is jellemzi, amelyek a készülék használatát a lehető legegyszerűbbé és legkellemesebbé teszik. Az 1400 fordulat/perc sebességnek és nagy kapacitású dobnak (8 kg mosás/5 kg szárítás) köszönhetően ruháid nemcsak tökéletesen mossa, de tökéletesen szárítja is. A készülék A energiaosztályba tartozik, így megbízhatsz gazdaságosságában.

A Candy ROW 4854DXH\1-S mosó-szárítógép legfőbb jellemzői

  • Elöltöltős mosó-szárítógép a Candy márkától
  • Szabadonálló készülék A energiaosztályú besorolással
  • 8/5 kg ruhaneműhöz tervezték
  • Max. 24 órás indítási késleltetés
  • 14 praktikus program
  • Snap & Wash funkció a mosási program gyors kiválasztásához
  • Diagnosztika és vezérlés WiFi és Bluetooth segítségével
  • Vízszintes érintőképernyő az ajtó felső szélén
  • Csendes működésű Speed Drive inverter motor
  • Szenzoros szárítás - 3 szint: Extra száraz, Vasaláshoz, Fogasra
  • Kompatibilis az Alexa (Amazon) és a Google hang alkalmazásokkal (csak ENG)
  • Vízszivárgás elleni Antiowerflow védelem és habzásgátló

Intuitív működés és a programok széles választéka - ez a Candy mosó-szárítógép

A Candy ROW 4854DXH\1-S mosó-szárítógép speciális Shiatsu dobbal rendelkezik, amelynek felületén masszázspontok helyezkednek el a szövetek finom ápolása érdekében. 14 program közül választhatsz, vagy kihasználhatod a fejlett Snap & Wash funkciót is. Csak készíts egy képet a tisztítandó ruhákról okostelefonoddal, és a Snap & Wash felismeri, hogy melyik ciklus a legmegfelelőbb az adott mennyiségű ruhához, típusához és színéhez. Az ideális programmal együtt a helyes hőmérsékletet és centrifugálási sebességet is automatikusan beállítja. A könnyen használható Candy ROW 4854DXH\1-S egyszerűen kezelhető a felhasználóbarát kijelzőnek és választótárcsának köszönhetően.

Csendes és gazdaságos mosás illetve szárítás

A gép szíve a csendes Speed Drive inverter motor. Mosáskor a zajszint csupán maximum 51 dB. Centrifugáláskor a zaj nem haladja meg a 77 dB-t. Ez a gazdaságos készülék további pénzt takarít meg számodra a késleltetett indítási funkciónak köszönhetően, amellyel a mosási ciklus kezdetét későbbre állíthatod be 24 órás intervallumon belül. Ennek köszönhetően olcsóbb éjszakai árammal működtetheted a gépet, WiFi és Bluetooth kapcsolattal valamint a simply-Fi alkalmazással pedig kummunikálhatsz a mosó-szárítógéppel.

7 program a gyors és kiváló minőségű szárításhoz

A RapidÓ mosó-szárítógép 7 gyors programmal rendelkezik, amelyek kevesebb, mint 90 perc alatt szárítják meg a ruhaneműket. Többé nem kell sokáig várnod a minőségi eredményekre. Az alkalmazás telepítése- és a szárítógép okostelefonnal történő párosítása után további 20 programhoz is hozzáférhetsz, így könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet. Az eredmény pedig tökéletesen száraz ruhák, simább anyag mellett.

A készülék 8 egyedi, egy órás gyors mosási programot kínál

A Candy ROW 4854DXH\1-S elöltöltős mosó-szárítógép Speed Drive Motor technológiával rendelkezik, így akár 50% -kal is hatékonyabban tudsz mosni, mint valaha (hagyományos motorhoz képest). Nem kell kompromisszumot kötnöd az időspórolás vagy a tökéletesen mosott ruhaneműk között, hiszen a tökéletes eredmény még a gyors mosási ciklusok használatakor is garantált.

A RapidÓ sorozat Candy gépeit úgy tervezték, hogy ellenálljanak a lehető legstresszesebb és legnagyobb igénybevételnek is. Ezért a Candy ROW 4854DXH\1-S extra széles ajtót kínál a ruhák könnyű be- és kipakolásához, illetve nagy kapacitás jellemzi, amellyel 8 kg illetve 5 kg ruhanemű mosását és szárítását teszi lehetővé. Az alkalmazással történő használat és a felhasználóbarát kijelző a Candy mosó-szárítógép számára egyszerű használatot és maximális kényelmet nyújt.

Csatlakozás mobiltelefonhoz

A vezeték nélküli kapcsolat és az simply-Fi használatával csatlakoztathatod ROW 4854DXH\1-S mosó-szárítógéped okostelefonodhoz, és a szolgáltatások szélesebb körét élvezheted. Segítségével anélkül tusz mosni és szárítani, hogy otthon lennél. A simply-Fi a következőket kínálja számodra:

  • Tippek és trükkök a ruhák mosásához és szárításához
  • Hozzáférés további mosási és szárítási ciklusokhoz
  • Teljesítmény- és hatékonysági statisztikák a mosásról és szárításról
  • A mosó-szárítógép folyamatos támogatási és karbantartási információit érheted el
  • Lehetőség hangsegéd használatára

Programok

Gyors napi 39 perc, Gyors színes 59 perc, Gyors pamut 59 perc, Gyors napi higiénia 59 perc, Gyors gyengéd 59 perc, Gyors takarékos eco 14, 30, 44 perc, Vízleengedés és centrifugálás, Kézi mosás, Szintetikus, Pamut, Gyapjú szárítás - Woolmark Apparel Care, Szintetikus szárítás, Pamut szárítás, Wifi programok


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Maximális centrifugálási sebesség
1 400 ford/perc Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
66 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

Tömeg

Tömeg
66 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
A Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!
Maximális centrifugálási sebesség
1 400 ford/perc Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
52 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép funkciói
Gőzprogram, Inverter motor, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, LED jelzőfények, Mobilos vezérlés, Gyerekzár Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY ROW 4854DXH\1-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY ROW 4854DXH\1-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY ROW 4854DXH\1-S.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ