Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Canon BCI16C

Termékkatalógus
Canon BCI16C
4,8 4 értékelés
Tintapatron - színes (color) Twin Pack
Kód:  SB334c Termékszám:  9818A002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon BCI16C

Kiváló minőségű és költséghatékony két darabos színes tintapatron szett, amelyet kifejezetten a Canon Pixma iP90 és Selphy DS-700 nyomtatókhoz terveztek. A Canon FINE technológiának köszönhetően a nyomtatófej jobb ellenállást biztosít a kifakulással szemben és a kinyomtatott képek is sokkal jobb minőségűek és tartósabbak. Fotóalbumba helyezve minőségük még 100 év után is megmarad, és nem fakulnak ki! Ha a fényképeket üveg alá helyezzük, a tesztek alapján 30 évet, míg a levegőn hagyva 10 évet bírnak ki úgy, hogy minőségük megegyezik a nyomtatáskori állapotukkal.

Szín:
Színes (C/M/Y)

Kapacitás:
Körülbelül 2 x 100 oldal 5%-os lefedettség mellett 

Kompatibilis nyomtatók:
Canon PIXMA iP90
Canon Selphy DS-700

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon BCI16C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon BCI16C barevná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon BCI16C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon BCI16C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon BCI16C.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ