Shop roku AP+ plus nový vizuál

CANON BCI6 C/M/Y - multipack

Termékkatalógus
CANON BCI6 C/M/Y - multipack
4,9 12 értékelés
Tintapatron - multipack, 1 kék (cián), 1 piros (magenta), 1 sárga (borostyán)
Kód:  SB370m Termékszám:  4706A022 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANON BCI6 C/M/Y - multipack

Költséghatékony színes festék utántöltők Canon BJC-8200, S800, 820D, 900 és 9000 tintasugaras nyomtatókhoz. A csomagban egy-egy kék, piros és sárga tintapatron található, amely akár 270 oldal nyomtatásához elegendő (5% -os lefedettség mellett). 

Műszaki adatok:

Kompatibilis nyomtatók:

Canon BJC-8200, S800, 820D, 900, 9000

Színes patronok:
1x kék (cián)
1 piros (magenta)
1x sárga (borostyán)

Kapacitás:
Körülbelül 270 oldal (5% -os lefedettség mellett)

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANON BCI6 C/M/Y - multipack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon BCI6 C/M/Y azurová, purpurová, žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon BCI6 C/M/Y. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon BCI6 C / M / Y.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ