Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom

Termékkatalógus
Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom
4,9 9 értékelés
Objektív - digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, 67 mm átmérőjű szűrő
Kód:  OC315 Termékszám:  1258B009AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom

Tartós kialakítású és kiváló optikájú kompakt teleobjektív

A profi Canon EF 70-200 mm objektív képstabilizátorral és F4.0 rekesszel rendelkezik, köszönhetően a könnyű, kompakt formai kialakításának és a külső hatásokkal szembeni jó ellenállóképességének, ezekkel a tulajdonságokkal kiváló eszközzé válik az utazások során. Ez a modell 19 lencsével felszerelt, amelyek tizenkét csoportba vannak elrendezve és gyors fókuszálást tesznek lehetővé a tárgyakra az USM meghajtó segítségével. A Super Spectra objektív felületi kezelése beleértve a formai kialakítását is, hatékonyan elnyomja a becsillanást és a szellemképet, ezáltal segítve az igazi színegyensúly elérését és gazdag kontrasztot.


Kiváló stabilitás

A Canon EF 70-200 mm objektív az első a világon, amely 4 fokozatú képstabilizátorral van ellátva. A pontosság miatt a képstabilizátor ideális a kézi fényképezésnél, így egyes esetekben nem szükséges az állvány használata sem. A mozgó objektumok megtekintésekor a stabilitás biztosítása érdekében az IS2 mód áll rendelkezésre, amely csak a fényképezőgép függőleges rázkódását javítja.


Minőségi felépítés és optika

Az objektív megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek a felépítés, optika és kezelhetőség szempontjából. A kiváló optika biztosítja az éles és nagy kontrasztú képminőséget a teljes képfelvételnél. A tartós fém és polikarbonát felépítésű szerkezet a speciális tömítésekkel por- és víz elleni védelmet nyújt, így ennek köszönhetően az objektív használatra kész még olyan területen is, ahol kedvezőtlen éghajlati viszonyok és körülmények uralkodnak.


Precíziós fókusz

A pontos élesség állításért az ultrahangos USM mikromotor a felelős, amely biztosítja a csendes működést és gyors válaszadást. Ez a rendszer rendkívül jó reteszelési nyomatékkal büszkélkedik, amikor a fókuszáló lencse csoport pontosan az objektívre fókuszál a kép élesítése nélkül. A minimális kép felvételi távolság 1,2 m a nagyítási tartományban.

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Canon EF Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
70 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
200 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/4 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/4 Kész!
Maximális rekesznyílás
32 Kész!
Szűrőátmérő
67 mm Kész!
Min. fókusztávolság
120 cm Kész!

Funkciók

Funkció
Optikai stabilizátor, Fix fényerő Kész!
Fókusz technológiája
USM Kész!
Fényérték
4 EV Kész!

Méret

Hossz
172 mm Kész!
Átmérő
76 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
760 g Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EF 70-200 mm F4.0 L IS USM zoom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EF 70-200mm f/4.0 L IS USM Zoom. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EF 70 – 200 mm F4.0 L IS USM Zoom.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ