AP+ nový vizuál Shop roku

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Termékkatalógus
Canon Mount Adapter EF-EOS R
4,8 22 értékelés
Objektív adapter - lehetővé teszi a Canon EF/EF-S bajonettes objektívek használatát EOS R (Canon RF bajonett) sorozatú fényképezőgépeken
49 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OC416a Termékszám:  2971C005 Gyártó honlapja:
Canon Mount Adapter EF-EOS R 49 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Canon Mount Adapter EF-EOS R

Adj második életet a digitális tükörreflexes fényképezőgéped régi objektívjeidnek a Canon EF-EOS R segítségével! Ez egy ideális kiegészítő fényképészeknek, akik a DSLR-ről tükör nélküli fényképezőgépekre váltottak, konkrétan a Canon RF bajonettel rendelkező Canon EOS R sorozatú fényképezőgépre. Ennek az adapternek köszönhetően eltérő technológiájú fényképezőgépre is felillesztheted a Canon EF vagy EF-S bajonettel rendelkező objektíveket, és továbbra is használhatod őket a képminőség romlása nélkül. Természetesen az adapter az összes elektronikus adatot és az autofókuszt teljesítményveszteség nélkül közvetíti. További előnye az APS-C objektívvel készült képek automatikus megvágása. A Canon EF-EOS R minőségi fém szerkezettel büszkélkedhet, por és nedvesség elleni szigeteléssel. Végül, de nem utolsósorban, alacsony, 110 g-os tömegével is meggyőz téged.

A Canon Mount Adapter EF-EOS R adapter fő jellemzői

  • A Canon Mount Adapter EF-EOS R adaptert a Canon EOS R sorozatú fényképezőgépekhez tervezték
  • Lehetővé teszi a Canon EF vagy EF-S bajonettel rendelkező objektívek felszerelését
  • Az adapter használata során nincs teljesítmény- vagy képminőség-romlás
  • Minőségi fém házzal rendelkezik, amely ellenáll a pornak és a nedvességnek
  • Az adapter nem fogja túlságosan megterhelni a fényképezőgéped, tömege mindössze 110 g

A csomag tartalma:

  • Canon EF-EOS R adapter
  • Első fedél
  • Hátsó fedél
  • Felhasználói kézikönyv

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon mount adapter EF-EOS R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon mount adaptér EF-EOS R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Mount-Adapter EF-EOS R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Mount-Adapter EF-EOS R.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ