30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Canon EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM fekete

Termékkatalógus
Canon EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM fekete
5 3 értékelés
Objektív digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, Canon EF-M bajonett, APS-C érzékelő (35 mm-es egyenérték: 29 - 240 mm), szűrőátmérő: 55 mm, autofókusz, stabilizáció, tömege: 300 g
Kód:  OC378a Termékszám:  1375C005AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM fekete

Ragadj meg minden pillanatot egyetlen objektív segítségével. Egy táj egész panorámáját vagy a távoli nevezetességeket is belesűrítheted egy képbe az extra széles látószögnek és zoom tartománynak köszönhetően. Lenyűgöző 8,3-szoros nagyítási aránya mellett, a kompakt csomag mindössze 300 grammot nyom, és csak 8,7 cm hosszú. Így akár még 2 objektívet is használhatsz ezen a modellen kívül, hisz a fényképezőgép végig könnyű marad. Mindezek a jellemzők teszik ideálissá EOS M fényképezőgéped mellé.

Legfontosabb jellemzők

  • Sokoldalú
  • Extra széles látószögű (18 mm)
  • Nagy teljesítményű zoomolás (8,3×)
  • Hosszabb expozíciós idő a stabilizátornak köszönhetően
  • Rövid fókusztávolság (25 cm-től)
  • Magas szintű optika
  • Könnyen hordozható

Dinamikus képstabilizátor

Az objektív továbbfejlesztett képstabilizáló rendszerrel rendelkezik, amely hatékonyan kiküszöböli a fényképezőgép bemozdulását és az imbolygó mozgást. Ennek köszönhetően nincs szükség állványra és akár 4 EV fokozattal gyorsabb záridő is lehetséges. Ez pedig azt jelenti, hogy a részletek jobban kijönnek gyenge fényviszonyok vagy alacsonyabb ISO érzékenység mellett is. Élvezd a lenyűgözően éles képeket és a továbbfejlesztett képstabilizálást, amikor az objektív beépített 5 tengelyes digitális képstabilizálással rendelkező kompatibilis fényképezőgépekhez van csatlakoztatva.

Kiváló optika minden helyzetben

Az objektív fejlett optikai felépítése 17 lencsetagból áll 13 csoportba rendezve, amelyek biztosítják a kiváló képminőséget a zoom tartomány egészén. Ez gyakori probléma szokott lenni az alsóbb kategóriás készülékeknél ilyen fókusztávolság mellett, de ez nem vonatkozik erre az objektívre. Az UD (Ultra Low Dispersion) és a két aszférikus lencsetag optimális elhelyezkedése minimalizálja a kromatikus aberrációt és pontos kontrasztot és színvisszaadást eredményez a képeken. A legkisebb fókusztávolsággal, akár 45 cm-re is ráközelíthetsz a felvételed tárgyára anélkül, hogy közel kéne kerülnöd hozzá.

 

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Canon EF-M Kész!
Fényképezőgép típusa
Tükör nélküli Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
150 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
240 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
29 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/3,5 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/6,3 Kész!
Maximális rekesznyílás
38 Kész!
Szűrőátmérő
55 mm Kész!
Min. fókusztávolság
25 cm Kész!
Szűrő átmérője
55 mm Kész!

Funkciók

Funkció
Optikai stabilizátor, Videóhoz (csendes motor) Kész!
Karbantartás típusa
Automatikus Kész!
Fókusz technológiája
STM Kész!
Fényérték
4 EV Kész!
Optikai stabilizátor
Igen Kész!

Méret

Hossz
86,5 mm Kész!
Átmérő
60,9 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
300 g Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EF-M 18-150mm f/3.5-6.3 IS STM černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EF-M 18–150 mm f/3,5–6,3 IS STM čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EF-M 18-150 mm f/3.5-6.3 IS STM - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ