Shop roku Samsung HU AV launch

Canon EOS 200D ezüst + 18-55 mm IS STM

Termékkatalógus
Canon EOS 200D ezüst + 18-55 mm IS STM
5 1 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 25,8 Mpx APS-C, DIGIC 7, 3" LCD, SD/SDHC/SDXC + objektív 18-55 mm
Kód:  OC080a2a5a Gyártó honlapja:

Canon EOS 200D ezüst + 18-55 mm IS STM

Fényképezőgép tömege: 454 g
Canon EOS 200D

 

A termék paraméterei
           

Fókusztávolság:

Min. 18 mm, max. 55 mm

Rekesz:

Min. f/5,6, max. f4

Képernyőméret:

3"

Érzékelő mérete:

APS-C (28.3 mm)

           

Maximális ISO:

51200

Maximális videófelbontás:

Teljes HD (1920 × 1080, 60 fps)

Akkumulátor élettartam:

650 képkocka (23 °C-on, 50% -os automatikus expozíció, 50% -os vaku expozíció)

Speciális funkciók:

Vakupapucs, cserélhető objektívek, ultrahangos szűrő, Bluetooth, NFC és WiFi


EOS 200D - kis kamera nagyszerű tulajdonságokkal

A Canon EOS 200D egy kompakt, egyszerű és sokoldalú kamera, amely egy szempillantás alatt életed szerves részévé válik - segítségével játszi könnyedséggel készíthetsz fantasztikus fotókat és videókat. Ez a tükörreflexes fényképezőgép egyszerűen használható kezelőfelületet és érintőképernyőt kínál, a mobiltelefonokhoz hasonlóan. Bárki képes kezelni. Készíts felvételt a világos optikai keresővel, amellyel a valós képet örökíted meg, vagy az elforgatható képernyővel egy szokatlan látószög megjelenítése érdekében.


A Canon EOS 200D ezüst + 18-55 mm IS STM főbb jellemzői

  • 25,8 megapixel felbontású érzékelő (24.2 megapixeles hatékonyság)
  • Optikai kereső - 9 pontos fázis-különbség alapú AF rendszer
  • Élő nézet dupla pixeles CMOS AF funkcióval
  • DIGIC 7 képfeldolgozó processzor
  • Sorozatfelvétel - 5 kép/másodperc
  • Vezeték nélkül kapcsolat - Bluetooth, NFC és WiFi
  • A 18-55 mm-es objektív IS STM a csomagolásban


Rögzítsd élményeidet

A 25,8 megapixeles felbontásban készített fényképek számos részletet és élénk színeket tartalmaznak, így ideálisak nagy formátumú nyomatok, fotókönyvek és online galériák számára. Az EOS 200D DIGIC 7 processzort kapott, amelynek legnagyobb előnye, hogy gyenge fényviszonyok mellett is kiváló minőségű felvételeket készíthetsz vele. A Dual Pixel CMOS AF a világ egyik leggyorsabb élességállítási rendszere. 


Kompakt és könnyű

Ez a tükörreflexes fényképezőgép az egyik legkönnyebb, forgatható kijelzővel ellátott eszköz a piacon. Az utazás során nem terhel meg nagyobb súlyával, hiszen kényelmesen belefér a hátizsákodba vagy táskádba, amely tulajdonságai még élvezetesebbé teszik az EOS 200D használatát, bárhová is vezessen utad - ünnepekre, buliba, szabadságra, vagy ha csak egy sétára indulsz.


Canon EOS 200D
 

Az EOS 200D telepített nagyméretű APS-C szenzorral rendelkezik, amely lehetővé teszi a fotózást alacsony mélységélességgel, így ideális portréfotók készítéséhez. Soha nem volt könnyebb elmosódó háttérrel tökéletesen éles arcokat fényképezni.

Canon EOS 200D
 

Élvezd azt, ami a számodra a legideálisabb - fényképezz optikai keresővel vagy a forgatható kijelzővel. A képek élessége egyik esetben sem hagy kétséget! Csak rajtad múlik, hogy melyik változat lesz a kedvenced. 


Beépített varázsló

Kezdő vagy az SLR fotózás terén? Nem probléma! Az EOS 200D intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely segít a megfelelő beállítások kiválasztásában, hogy elérd a kívánt végeredményt. Egyszerűen végigkísér a fotózáson, mintha a saját oktatód lenne melletted.


Kapcsolódás

Hasznos kiegészítésként nem hiányozhatnak a manapság nélkülözhetetlen technológiák sem - Bluetooth,  WiFi és NFC technológia áll rendelkezésedre, hogy megkönnyítse az intelligens eszközökhöz való kapcsolódást. Könnyedén böngészhetsz, szerkeszthetsz vagy megoszthatod a rögzített képeket. 

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/1,5" Kész!
Oldalarány
16:9 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
29 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
88 mm Kész!
Bajonett
Canon EF, Canon EF-S Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS 200D ezüst + 18-55 mm IS STM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 200D stříbrný + 18-55mm IS STM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS 200D strieborný + 18–55 mm IS STM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D stříbrný + 18-55mm IS STM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 200D stříbrný + 18-55mm IS STM.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ