Akvizice ApF HU Shop roku

Canon EOS 850D váz

Termékkatalógus
Canon EOS 850D váz
4,2 7 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Digitális fényképezőgép - vakupapucs, selfie tükör, állványmenet, állapotjelző, beépített vaku, cserélhető lencsék, optikai kereső, optikai képstabilizálás, APS-C érzékelő, érzékelő felbontása 24,1 Mpx, max. videófelbontás 4K, kijelző mérete 3", kijelző felbontása 1,04 Mpx, érintős, forgatható/lehajtható kijelző, támogatott formátumok RAW és JPEG, SD, SDHC és SDXC memóriakártya, SD kártya max. mérete 512 GB, USB 2.0, Wi-Fi és bluetooth, mini HDMI, külső mikrofon és jack 3,5 mm a felszerelés része, mérete 10,26 × 13,1 × 7,62 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 515 g, szíj/pánt, használati útmutató, töltőkábel/adapter és objektív sapka a csomag része
Szállításra kész 1 db 429 890 Ft
394 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  OC850a1 Termékszám:  3925C001 Gyártó honlapja:
Canon EOS 850D váz 394 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

400 080 Ft
Szett megvásárlása
399 440 Ft
Szett megvásárlása

Canon EOS 850D váz


Fedezze fel a Canon EOS 850D SLR előnyeit

Engedje szabadjára kreativitását a sokoldalú Canon EOS 850D digitális tükörreflexes fényképezőgéppel. A 24,1 Mpx felbontású APS-C szenzor, a Dual Pixel CMOS szenzor és a nagy teljesítményű DIGIC 8 képfeldolgozó kombinációjának köszönhetően nem lesz probléma lenyűgöző fotókat és videókat készíteni 4K felbontásban (30 kép / mp. /val vel). Az EOS rendszer lehetővé teszi bármilyen EF és EF-S típusú objektív használatát, a Speedlite rögzítését a hatékonyabb megvilágítás érdekében, vagy külső mikrofon csatlakoztatását a 3,5 mm-es csatlakozón keresztül.


Tartsa az irányítást az irányítása alatt

A Canon EOS 850D segítségével tökéletesen irányíthat mindent, amit csinál. Nézze át az objektívet a keresővel, és végezzen el minden beállítást a hátsó kezelőszervekkel és a felső tárcsával. A vezeték nélküli vezérléshez egyszerűen párosítsa a Canos kamerát egy intelligens eszközzel. A kamerát Bluetooth-on és WiFi-n keresztül csatlakoztathatja az intelligens eszközhöz.

Felső választó - lehetővé teszi a kreatív mód beállításainak módosítását, mint pl. záridő és rekesz

Hátsó vezérlő - Az expozíciókompenzációval vagy a teljes kézi beállítással jobban kontrollálhatja kreativitását



A Canon EOS 850D fekete testű tükörreflexes fényképezőgép legfontosabb jellemzői

  • ?24,1 megapixeles APS-C érzékelő
  • Filmek 4K és 30 sn. /val vel
  • 45 AF keresztpont
  • Obrazový procesor DIGIC 8
  • 5 tengelyes digitális stabilizálás filmfelvételek készítésekor
  • WiFi és Bluetooth
  • Beépített EOS tisztító rendszer


Nem fog hiányozni egy pillanat sem

Za špičkovou kvalitou videí a fotografií v rozlišení 4K stojí 24,1Mpx snímač s technologií Dual Pixel CMOS AF s 45bodovým automatickým zaostřováním či technologie iTR AF pro přesné zaostření a sledování. Még kevés tapasztalat mellett is professzionális minőségben rögzítheti tapasztalatait a Canon EOS 850D készülékkel. Van egy forgatható érintőképernyő is, amelynek köszönhetően minden helyzetet minden szögből rögzíthet.



Kicsi és könnyű tükörreflexes fényképezőgép

A Canon EOS 850D fényképezőgépet bárhol készítik. Nagyon könnyű és kompakt felépítés jellemzi, ennek köszönhetően még a szabadtéri rajongók számára is optimális megoldás. Mobilní aplikace Photo Companion s stane vaším průvodcem – umožní přístup ke cvičením, kurzům, tipům a trikům, díky kterým budou vaše výtvory ještě lepší.


A csomag tartalma

  • EOS 850D digitális fényképezőgép ház
  • EF-2 szemhéj
  • RF-3 fényképezőgép fedél
  • Széles öv EW-400D-N
  • Akkumulátortöltő LC-E17E
  • LP-E17 akkumulátor
  • Tápkábel
  • Felhasználói kézikönyv készlet

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ