Shop roku Shop roku

Canon EOS M10 body White

Termékkatalógus
Canon EOS M10 body White
4,3 14 értékelés
Digitális fényképezőgép - 18 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 6, billenthető 3" Clear View II LCD érintőképernyő, Li-Ion akkumulátor, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, RAW, HDMI, WiFi, NFC
Kód:  OC065h4 Termékszám:  0922C002AA Gyártó honlapja:

Canon EOS M10 body White


Ez a termék egy  kompakt tükörreflexes SLR kamera. Úgy lehetne jellemezni a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépet, hogy ez az a gép,  amely elviszi Önt a  cserélhető objektívekkel történő fényképezés világába. Egyszerűséget kínál,   teljesítménye pedig megfelel a könnyen  hordozható,  digitális SLR kamerákénak. Előnyei közé tartozik – többek között -  az egyszerű és kreatív vezérlés  és a készített képek és videók  könnyű,  vezeték nélküli megosztási lehetősége. 

 

Legfontosabb jellemzői
 

  • Magas-minőségű,  digitális SLR kamera kompakt házban
  • Cserélhető lencsék
  • Nagyszerű  fotók még gyenge fényviszonyok között is
  • Automata,  intelligens színhely - választó  üzemmód
  • Full HD videók készíthetőek vele
  • Elfordítható  LCD érintőképernyő

Ébren tartja Önben  a fotóst

 
A CMOS képérzékelő és a fejlett DIGIC 6 processzor villámgyors, magas színvonalú pillanat-fényképezést biztosít.  A 18 megapixeles érzékelő felbontása  tökéletes eredményt produkál igen  finom részletekkel. Tökéletesen elkapja  a színeket és a fotográfiai hangulatokat  még  gyenge fényviszonyok mellett is. Mindezen jó tulajdonság  el van rejtve egy nagyon kompakt és letisztult design-ú házban, amit öröm használni. 

 

Kiváló minőségű fotók


A fantasztikusan gyors képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a folyamatos fotózást 4,6 képkocka per másodperc sebességgel (a RAW esetében ez akár 7 képkocka  per másodperc is lehet). Így Ön  ösztönösen reagálhat minden helyzetben, és könnyen elkaphatja  a megfelelő pillanatot, és ez az, ami megkülönbözteti a legjobb fotót az átlagostól. A továbbfejlesztett, innovatív  AF autófókusz  rendszer   jelentős mértékben  gyorsabb, mint az előző generáció gépeinek fókusza. 

Kreatív asszisztens

Ön elfelejtheti az összes  fényképezési bonyolultságot akkor, ha kreatív  asszisztenssel dolgozik (Creative Assistant). Ez a rendszer  egyszerű nyelvet használ annak érdekében, hogy megkönnyítse a kísérletezést  az érintőképernyőn keresztül történő beállításokat. Például lehetőség van arra, hogy  Ön valós idejű előképeket (preview) láthasson a képernyőn . Az érintőképernyő átlója 3 hüvelyk,  működése pedig elég intuitív ahhoz, hogy úgy állíthassa be, hogy pontosan a kívánt eredményt elérje el. Akár 180 fokkal is elforgathatja, ami pedig ideális a tökéletes önarcképek készítéséhez.

Nagyszerű kapcsolattartás és  állóképesség

A készülék támogatja a modern,  vezeték-nélküli technológiákat, mint amilyen a Wi-Fi és  az NFC,  aminek köszönhetően Ön azonnal megoszthatja  képeit és filmjeit a közösségi hálózatokon,  vagy  átküldheti  őket  mobiltelefonokra, tabletekre, vagy Cannon Connect Station –ökre (csatlakozási állomásokra). A mellékelt lítium-ion akkumulátor egység biztosítja a nagy állóképességet, ami azt jelenti, hogy Ön  egyetlen feltöltéssel akár 255 képet is készíthet.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
10,8 cm Kész!
Magasság
6,66 cm Kész!
Mélység
3,5 cm Kész!
Tömeg
301 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
18 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
4,6 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
255 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M10 body White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M10 tělo bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M10 telo biele.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ