30 dnů na vrácení Shop roku

Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM

Termékkatalógus
Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM
5,0 22 értékelés
Digitális fényképezőgép - APS-C, CMOS 24.1Mpx, DIGIC 8, Canon EF-M bayonett, 3" érintőképernyő, 4K videó, SD / SDHC / SDXC, elektronikus kereső, WiFi, HDMI, USB, NFC, 10 kép/s sorozatfelvétel + 18-150mm objektív (29-240mm f / 3,5-6,3), stabilizálás
Kód:  OC095g Termékszám:  2680C042 Gyártó honlapja:

Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM

A fényképezőgép súlya: 390 g
Digitális fényképezőgép

A termék paraméterei

                                                                       

Képérzékelő :

CMOS APS-C

Érzékelő felbontása:

24,1 Mpx

Kijelző mérete:

3"

Processzor típusa:

DIGIC 8

Objektív:

EF-M 18-150 mm IS STM

 
                                                                       

Maximális ISO:

25600

Maximális videófelbontás:

4K (3840 × 2160 px)

Az akkumulátor kapacitása:

370 felvétel

Fejlett funkciók:

WiFi, NFC, Bluetooth, elektronikus kereső, dönthető kijelző, cserélhető objektívek, beépített vaku, RAW CR3

Élvezd az emlékeket lenyűgöző színekben és részletekben

A sokoldalú Canon EOS M50 kompakt méreteivel és cserélhető objektívjeivel a digitális tükörreflexes fényképezőgépek ideális alternatívája. A 24,1 megapixeles APS-C érzékelő és a csúcsminőségű DIGIC 8 processzor kiváló képminőséget és nagy teljesítményt nyújt. A fényképezőgép prémium funkciói közé tartozik a forgatható érintőképernyő, a WiFi és az NFC vezeték nélküli átvitel, valamint a 4K-s felbontású videfelvételi mód. Ahogy a Canon M modelleknél már hagyomány, a kiváló ergonómia és az intuitív vezérlés garantált.


Tiszta és éles képek a Canon EOS M50 fényképezőgéppel

Az EOS M50 digitális fényképezőgép kettős APS-C érzékelővel rendelkezik, amely méreteivel megközelíti a digitális tükörreflexes fényképezőgépekét és a Dual Pixel technológia révén gyors fázisos fókuszt biztosít a fő érzékelővel. Ezzel a géppel tökéletesen tiszta és éles képeket kapsz még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is, anélkül, hogy állványt kellene használnod.


Csúcsteljesítmény

A Canon EOS M50 nagy teljesítményű DIGIC 8 processzorral rendelkezik, amely gyors képfeldolgozást, vakufókuszt és sorozatfelvételt tesz lehetővé akár 10 kép/s sebességgel maximális felbontásban. Nem hiányzik az automatikus fényerő-optimalizálás, a digitális objektívoptimalizálás, vagy a kirajzolás javítása sem a nagy fényerejű területeken a Highlight Tone Priority technológia segítségével.


EF-M 18-150 mm IS STM objektív

A készletben egy Canon EF-M univerzális objektív is található, amelynek gyújtótávolsága 18-150 mm, így ideális nagylátószögű fotózáshoz, portrékhoz és részletgazdag fotózáshoz 8,3x optikai zoommal. Az objektív dinamikus képstabilizátorral rendelkezik, amely a mozgásban lévő témák fényképezése során is biztosítja az egyes felvételek élességét és tisztaságát. Emellett az STM technológia biztosítja a teljes zajtalan fókuszálást.


3"-os dönthető kijelző

A Canon EOS M50 forgatható érintőképernyővel rendelkezik, amely egyszerűen csak egy érintéssel lehetővé teszi a fókuszálást a témára. A dönthető konstrukciónak köszönhetően eredeti képeket készíthetsz különböző szögekből és perspektívákból. Van egy nagyméretű elektronikus keresője is, amelynek élő előnézete tökéletes képet nyújt a jelenetről még közvetlen napfényben is.


Egyszerűen megosztható képek

A WiFi, az NFC és a Bluetooth támogatással a Canon EOS M50 gyorsan és egyszerűen kapcsolódik okostelefonodhoz, így azonnal megoszthatod a fotókat és videókat a közösségi oldalakon, vagy fel tudod tölteni őket a felhőbe az Irista szolgáltatás használatával. Egyszerűen telepítsd a Canon Camera Connect mobilalkalmazást, és a képek átvitele csak pillanatok kérdésévé válik.


4K videók felvétele

A Canon EOS M50 digitális fényképezőgéppel 25 fps frekvenciájú videókat készíthetsz hihetetlen 4K felbontásban. Alacsonyabb HD felbontás mellett akár 120 fps sebességgel készíthetsz felvételt, és lenyűgöző slow motion videókat is. A felvételek MP4 formátumban a memóriakártyán tárolódnak MPEG-4 AVC/H.264 kodekkel.


Széleskörű kompatibilitás

A Canon EOS M50 nagy előnye, hogy kompatibilis a Canon EF-M sorozatú objektívek széles választékával, és több mint 80 EF és EF-S típusú objektív csatlakoztatható hozzá az EF-EOS M adapter segítségével. Külső vaku, illetve jack csatlakozóval külső mikrofon is csatlakoztatható hozzá.


RAW CR3 mentési formátum

A Canon EOS M50 az első olyan fényképezőgép, amely támogatja az új 14 bites RAW CR3 fájlformátumot. Ez a gazdaságos formátum lehetővé teszi, hogy akár 40%-kal csökkentsd a keletkező fájl méretét a klasszikus RAW-al szemben minőségveszteség nélkül és így sok helyet takaríthatsz meg a memóriakártyán.



Paraméterek

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
11,63 cm Kész!
Magasság
8,81 cm Kész!
Mélység
5,87 cm Kész!
Tömeg
387 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet, Cserélhető lencsék, Beépített vaku, Vakupapucs, Videóra alkalmas Kész!
Képstabilizálás
Optikai Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,1 Mpx Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
51 200 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
10 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Objektív típusa
Zoom Kész!
Min. gyújtótávolság
18 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
150 mm Kész!
Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
29 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
240 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,3 Kész!
Maximális rekesznyílás
38 Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
25 cm Kész!
Optikai zoom
8 × Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
370 kép Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Wi-Fi, Bluetooth, NFC Kész!
Audio/Video
micro HDMI, Külső mikrofon, Jack 3,5 mm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Objektív, Objektív sapka, Vázsapka Kész!
Objektívek száma
1 Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M50 fekete + EF-M 18-150 mm IS STM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M50 černý + EF-M 18-150 mm IS STM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M50 čierny + EF-M 18–150 mm IS STM.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ