A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Canon EVF-DC1

Termékkatalógus
Canon EVF-DC1
4,8 4 értékelés
Kereső - elektronikus, Canon G1 X Mark II, G3 X, EOS M3 fényképezőgépekhez
Kód:  OC115h Termékszám:  9555B001AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon EVF-DC1

A Canon elektronikus kereső kompatibilis G1 X Mark II és EOS M3 digitális fényképezőgépekkel. 2,36 Mpx-es LCD kijelzője minden szükséges felvétellel kapcsolatos információt megjelenít. Az elektronikus kereső lehetővé teszi a fényerő és a dioptriás korrekció, továbbá a 90°-os dőlésszög beállítását. Egyszerűen felszerelhető a fényképezőgép vázára.

Műszaki adatok:

Alkalmas:
Canon G1 X Mark II, EOS M3 fényképezőgépekhez

Felbontás:
2,36 Mpx

Dioptria korrekció:
-3,0-től 1,0-ig

Méretek:
3,3 x 4,1 x 5,6 cm

Tömeg:
42,5 g

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EVF-DC1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EVF-DC1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EVF-DC1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EVF-DC1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ