30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Canon i-SENSYS LBP252dw

Termékkatalógus
Canon i-SENSYS LBP252dw
5 1 értékelés
Lézernyomtató - A4-es, percenként 33 oldal nyomtatása, 1200 x 1200 dpi, 525 MHz-es CPU, 1 GB, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC310a12 Termékszám:  0281C007 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS LBP252dw

Gyors, fekete-fehér, A4 formátumú lézernyomtató. Kiváló minőségű és gyors kimenet, intuitív irányítás érintőképernyős kijelzővel és széles csatlakoztatási lehetőségek, a WiFi-t és a távoli nyomtatást is beleértve, teszik kiemelkedővé. A Canon i-SENSYS LBP252dw lézernyomtató kisebb, ügyfeleket kiszolgáló munkacsoportokban és leterhelt munkakörnyezetben fogja magát otthon érezni.

Fő jellemzők

  • Ötsoros LCD kijelző
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi-n keresztül
  • Nyomtatás USB eszközökről
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Az egyoldalas nyomtatás sebessége 33 oldal/perc
  • A nyomtatási minőség akár 1200 x 1200 dpi

Várakozás nélküli nyomtatás

A készüléknek professzionális minőségű, A4-es kimenetei vannak. Emellett 33 egyoldalas és 16,8 kétoldalas másolatot készít percenként, így a dokumentumaid hamarabb elkészülnek, mint ahogy megfőzöl egy kávét. Az első oldal már 6 másodperccel a készenléti állapot után megjelenik, és nem hiányzik az automatikus kétoldalas nyomtatás sem. A könnyen cserélhető, "minden-az-egyben" patronok, és az ötsoros LCD kijelzőnek köszönhető egyszerű navigáció is előnyei közé tartozik.

Nyomtass az okostelefon egyetlen érintésével

A LAN csatlakozó mellett rendelkezésre áll a WiFi is, amely lehetővé teszi, hogy a kábelezéstől függetlenül gyakorlatilag bárhol használhasd a berendezést. Az egyes munkaállomások közti mozgás során is teljes rugalmasságot ad a nyomtatásnak. Akár úton az irodába is küldhetsz feladatot a nyomtatónak az iPhone-odról vagy az iPad-edről az AirPrint használatával, vagy Android-os készülékedről a Google Cloud Print-en át. Csatlakoztasd az USB flash meghajtót, és egyszerűen nyomtathatsz, anélkül, hogy bekapcsolnád a számítógépet. Továbbá a nyomtató zökkenőmentesen illeszkedik a nagyobb üzleti környezetbe.

További információk:

Hordozók mérete:
Kazetta (normál és opcionális): A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, FOOLSCAP, 16K
Egyéni méretek: (szélesség: 105,0-215,9 mm, hosszúság: 148,0-355,6 mm)
Többfunkciós tálca: A4, B5, A5, A6, LGL, LTR, EXECUTIVE, STATEMENT, FOOLSCAP, 16K, Envelope COM-10, Monarch, DL és C5, index kártya
Egyéni méretek: szélesség: (76,2-215,9 mm, hosszúság: 127,0-355,6 mm)

Teljesítmény:
Processzor sebessége: 525 MHz
Memória: 1 GB
Csatlakozók: Nagy sebességű USB 2.0, 10BASE-T/100Base-TX/1000Base-T, vezeték nélküli 802.11b/g/n, közvetlen vezeték nélküli csatlakoztatás
Bemelegedési idő: kb. 16 másodperc vagy kevesebb a bekapcsolástól

Szoftver- és nyomtatókezelés:
Távoli felhasználói felület (RUI), SSID Tool, Részlegazonosító-kezelés, Toner Status Tool, iW Management Console: kiszolgáló-alapú szoftver eszközpark központi kezeléséhez
eMaintenance: a beágyazott RDS lehetővé teszi, az olyan távoli szolgáltatásokat, mint a számlálóleolvasás, a fogyóeszközök automatikus kezelése és a távdiagnosztika

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Maximális havi kapacitás
50 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
150 lap Kész!

Méret

Magasság
298 mm Kész!
Mélység
377 mm Kész!
Szélesség
400 mm Kész!
Tömeg
12,4 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon i-SENSYS LBP252dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP252dw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon i-SENSYS LBP252dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP252dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP252dw.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ