A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Canon i-SENSYS LBP312x

Termékkatalógus
Canon i-SENSYS LBP312x
Lézernyomtató - A4, 43 oldal percenként, 1200x 1200 dpi, 528MHz processzor, 1 GB, duplex, USB 2.0, LAN
Kód:  PC310a13d Termékszám:  0864C003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS LBP312x

Az LBP3 lézernyomtatója elsősorban a nyomtatás hatékonyságára helyezi a hangsúlyt. Ez a kompakt és effektív termék kifejezetten nagy mennyiségű nyomtatásra lett tervezve. Gyors, fekete-fehér printelés és automatikus kétoldalas nyomtatás A4 és más méretekben. A Canon i-SENSYS LBP312x lézernyomtatója egy külön tálcával bővíthető is, amelyen 2300 papírlap fér el. A külön megvásárolható, nagy teljesítményű toner segítségével a nyomtató minimális odafigyeléssel is használható.?

A Canon i-SENSYS LBP312x lézernyomtató legfontosabb jellemzői

  • Egy fekete-fehér, hatékony lézernyomtató
  • Gyors nyomtatás és nagy mennyiség (havonta max. 150 000 oldal)
  • A tálcán 550 + 100 lap fér el kényelmesen, amely egy kiegészítővel akár 2300 oldalasra bővíthető
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Többfunkciós toner az egyszerű karbantartás érdekében (10-20 000 laphoz)
  • 5 soros LED kijelző, 10 gombos billentyűzet
  • Nyomtatás okostelefonokról és tabletekkel (AirPrint, Mopria és Canon PRINT alkalmazások)
  • Kedvenc felhőalapú szolgáltatásaiddal is kompatibilis
  • LAN és USB kapcsolat
  • Kompakt méret

Felhőalapú és mobilos nyomtatás

Ahogy más modern nyomtatók, ez a modell is számos extra funkcióval rendelkezik. A hálózathoz való csatlakoztatás után a Canon i-SENSYS LBP312x készen áll a nyomtatásra Google Cloud, okostelefon vagy tablet használatával. Sőt, az Apple AirPrint és a Mopria Android alkalmazással is kompatibilis. A Canon PRINT Business applikációval pedig az Evernote, a Google Cloud Print és a DropBox szolgáltatással is összekapcsolható.

Canon i-SENSYS – az üzleti partner

A modell emellett támogatja mind a PCL5e/6, mind pedig az Adobe PostScript nyomtatónyelveket. A Canon e-Maintenance távfelügyeleti és a Canon rendszerének segítségével a Canon i-SENSYS LBP312x lézernyomtatója további különleges funkciókat kínál a felhasználó számára.

Hosszú távra készült

A Canon i-SENSYS LBP312x nyomtatója a kifinomult technológiáknak köszönhetően tartós megbízhatóságot biztosít. Az úgynevezett "all-in-one" tonerek ugyanis minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely a hosszú távú használathoz szükséges. Így a nyomtató mindig úgy teljesít majd, akár csak új korában.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
43 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
550 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
6,2 s Kész!
Maximális havi kapacitás
7 500 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
250 lap Kész!

Méret

Magasság
275 mm Kész!
Mélység
376 mm Kész!
Szélesség
409 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon i-SENSYS LBP312x Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP312x. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon i-SENSYS LBP312x. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP312x. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP312x.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ