Canon imageFORMULA DR-C130

Termékkatalógus
Canon imageFORMULA DR-C130
4,5 4 értékelés
Szkenner - 600x600 dpi, kétoldalas automatikus lapadagoló (DADF), USB 2.0, 30 old. percenként
Kód:  QN135a1 Termékszám:  6583B003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon imageFORMULA DR-C130

A Canon minőségi szkenner tökéletes kiegészítője lehet az irodájának. Komplett professzionális szoftver és zökkenőmentes felhő beilleszkedés együttesének előnyeivel érkezik az irodák és munkacsoportok számára. Szkenneljen és mentsen dokumentumokat közvetlenül a felhő alkalmazásba olyan szolgáltatásokat is beleértve, mint a SharePoint, Evernote és a Google Docs. Az információ azután könnyedén hozzáférhető okostelefonon vagy számítógépen keresztül. A tervezésnek köszönhetően kompakt kialakítással rendelkezik, és mégis olyan funkciókat tesz lehetővé, mint a kétoldalas beolvasás, vagy az automatikus lapadagoló kényelme. Lehetősége van 50 lap egyszerű és problémamentes adagolására.

A készülék képes egészen nagy méretű dokumentumok szkennelésére is, számos média forrásból.  Megbirkózik a kis dombornyomott kártyáktól kezdve a három méter hosszú dokumentumokig mindennel. A szkenner ultrahangos dupla behúzás érzékelővel rendelkezik, emellett a kapott dokumentumok a képfeldolgozó technológiának köszönhetően kiváló minőségűek. A CaptureOnTouch szoftver tartalmaz egy teljesen automatikus üzemmódot, ami automatikusan alkalmazza a legoptimálisabb beállításokat, ezzel időt takaríthat meg. Továbbá, a készülék hatalmas előnye annak energiahatékony működése. A számítógéphez USB 2.0 porton keresztül csatlakoztathatja.

Műszaki adatok:

Típus:
Síkágyas Duplex lapadagoló (DADF)

Szkennelés:
Érzékelő: egysoros CMOS CIS 1
Optikai felbontás: 600 DPI
RGB LED-es fényforrás
Szkennelés: oldalon elöl / hátul / kétágyas
Színek: 24 bites, 256 szürke árnyalat

Beolvasási sebesség A4:
Fekete-fehér (200/300 DPI): 30 p./ Min / 60 ábra./ min
Színes: 200 dpi - 30 p./ Min / 60 ábra./ Min, 300 dpi - 15 p./ Min / 30 ábra./ min

Kimeneti felbontás:
150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Támogatott dokumentumok:
Szélesség: 50,8-216 mm
Hosszúság: 53,6-355,6 mm
Hosszú dokumentum üzemmód: 3000 mm
Vastagság: 52 - 128 g/m2 (0,06 až 0,15 mm)
Névjegy: 53,9 x 85,5 mm (vastagság 0,76 mm vagy kisebb) (dombornyomott kártyák is támogatottak)

Kapacitása:
50 lap (80 g/m2)

Napi kapacitás:
2000 szkennelés naponta

Scanner Jellemzők:
Automatikus oldalméret-felismerés, kiegyenesítés, háromdimenziós színkorrekció, színkiejtés (RGB) színjavítási (RGB), automatikus szín észlelése, árnyékolás korrekció, MultiStream, előre beállított gamma görbe korrekció, üres oldalak kihagyása, fólia üzemmód, beállított terület szkennelése, szélek kiemelése, moaré elnyomás, áttűnés elleni védelem / háttér eltávolítása, kontraszt beállítás, színváltozás, ékezetes karakterek, háttér simítás, árnyék nyírás, automatikus felbontás beállítása, kettős adagolás, dupla behúzásérzékelő (ultrahangos érzékelő / hossz)

Fogyasztás:
Szkennelés: <15 W
Alvó üzemmód: <1,8 W
Off: <0,5 W

Interfész:
USB 2.0

Méretek:
Zárt tálca: 298 × 160 × 160 mm (Sz x M)
Nyitott tálca: 298 × 245 × 490 mm (Sz x M)

Súly:
1,8 kg

Szoftver:
ISIS / TWAIN meghajtó (Windows XP Pro / XP Home / VISTA / 7)
CapturePerfect
CaptureOnTouch
eCopy PDF Pro Office
Nuance PaperPort
Nuance OmniPage
Presto! BizCard Reader olvasó kártyák
Kofax VRS

Tartozékok:
Henger cserélő készlet

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imageFORMULA DR-C130 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageFORMULA DR-C130. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon imageFORMULA DR-C130. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C130. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C130.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ