Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Canon imageFORMULA DR-C225W

Termékkatalógus
Canon imageFORMULA DR-C225W
4,3 4 értékelés
Szkenner - 600 x 600 dpi, automatikus kétoldalas dokumentum adagolóval, WiFi, USB 2.0, akár 25 oldal percenként
Kód:  QN135b8 Termékszám:  9707B003 Gyártó honlapja:

Canon imageFORMULA DR-C225W

A nagysebességű FORMULA lapolvasó 600 dpi-s felbontással rendkívül kompakt méreteinek köszönhetően példátlan helytakarékosságot kínál az irodádban vagy az otthonodban. Egyedi, függőleges kialakításának köszönhető az egyedülálló, J betűt formázó szerkezet, így nem gond, ha forgalmas részlegek irodáinak kis íróasztalán kell neki helyet találni.

Fő jellemzők

  • Beolvasás Wi-Fi hálózaton át PC-re és Mac-re vagy iOS-os és Android-os eszközökre
  • Karcsú és kompakt kialakítás egyedi függőleges J-Path adagolással
  • Nagy sebességű beolvasás Wi-Fi hálózaton át akár 50 kép/perc sebességgel
  • Teljes szoftvercsomag minden lapolvasási igény kielégítésére
  • Fejlett képfeldolgozási funkciók
  • Egyszerű és könnyű beolvasás az intuitív funkcióknak köszönhetően

Végtelen lehetőségek

A DR-C225W szkenner szakterülete a nagy sebességű kétoldalas lapolvasás akár 25 oldal percenkénti sebességgel. Így gyorsabban és hatékonyabban dolgozhatsz. A felszereltségből nem hiányzik a 30 lapos automatikus dokumentumadagoló sem, amely ultrahangos kettősbehúzás-érzékelővel van felszerelve, csak így tudja megbízhatóan feldolgozni a különböző típusú dokumentumokat. Az egyenes papírpálya a személyi igazolványok, fényképek vagy akár 3 méter hosszú papír beolvasását is lehetővé teszi.

Ez a modell beépített Wi-Fi modullal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kényelmes beolvasást iOS vagy Android operációs rendszerrel ellátott mobil eszközökről. Lehetőség van a Hozzáférési pont mód és az Állomás mód közötti folyamatos átkapcsolásra - infrastruktúra. Természetesen van szabványos USB interfészen keresztüli kapcsolat is.

Intuitív szoftver

A szkennert számos innovatív funkcióval látták el, amelyek segítenek a felhasználóknak megkönnyíteni a beolvasási folyamatot. A CaptureOnTouch szoftver tartalmazza a teljesen automatikus üzemmódot is, amely automatikusan az ideális beolvasási beállításokat alkalmazza a dokumentum tartalmához. A gyorsgomb-menü segítségével lehetségessé válik az egyérintéses beolvasás, amellyel másodpercek alatt elvégezhetsz bonyolult feladatokat.

A mobil eszközöknek előkészítették az ingyenes CaptureOnTouch Mobile alkalmazást, amely letölthető, és lehetővé teszi a dokumentumok kötegelt beolvasását közvetlenül mobiltelefonra vagy tabletre. Továbbá fejlett képfeldolgozási funkciókkal rendelkezik, mint például az automatikus dokumentumméret-felismerés, kiegyenesítés és az üres oldalak törlése.

Olvass be közvetlenül a felhő alapú dokumentum- és adatkezelő szolgáltatásokba, mint az Evernote, a OneDrive vagy a Disc Google. A CaptureOnTouch szoftver tartalmaz egy feladat gombot, amellyel közvetlenül az Evernote szolgáltatás szervereire olvashatod be és küldheted az adatokat. Az információkat ezután okostelefonon vagy számítógépen keresztül a világ bármely pontjáról elolvashatod.

Paraméterek és specifikációk:

Típus:
Asztali lapbehúzós lapolvasó

Beolvasó érzékelőegység:
CMOS CIS 1 soros érzékelő

Optikai felbontás:
600 dpi

Fényforrás:
RGB LED

Lapolvasási oldal:
Egyoldalas/kétoldalas/ívlapos/üres oldal kihagyása

Interfész:
Nagy sebességű USB 2.0
Wi-Fi

Méretek:
Zárt tálcával: 300 x 156 x 220 mm
Nyitott tálcával: 300 x 235 x 339 mm

Tömeg:
2,8 kg

Teljesítményigény:
AC 100-240 V (50/60 Hz)

Energiafogyasztás:
Beolvasás: 12,8 W vagy kevesebb
Alvó mód: 1,9 W vagy kevesebb
Kikapcsolt állapotban: 0,5 W vagy kevesebb

Wi-Fi funkciók:
Csatlakozási mód: Hozzáférési pont mód és Állomás mód
Wi-Fi biztonság azonosítási módszere: nyitott, megosztott, WPA (PSK), WPA2 (PSK)
Titkosítási módszer: WEP (64/128), TKIP/AES
Adatsebesség: IEEE 802.11b: max. 11 Mb/s, IEEE 802.11g: max. 54 Mb/s, IEEE 802.11n max. 300 Mb/s

Beolvasási sebesség:
Fekete-fehér: 25 lap/perc / 50 kép/perc
Színes: 25 lap/perc / 50 kép/perc

Kimeneti felbontás:
150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Színes üzemmód:
Automatikus érzékelés, fekete-fehér, hibadiffúzió, fejlett szövegjavítás I, fejlett szövegjavítás II (csak Windows), 256 szintű szürkeárnyalatos, 24 bites színmélység

Ajánlott napi terhelhetőség:
Kb. 1500 beolvasás/nap

Dokumentum jellemzői:
J-Path szélesség: 50,8-216 mm
Straight-Path szélesség: 50,8-216 mm
J-Path hosszúság: 70-356 mm
Straight-Path hosszúság: 53,9-356 mm
J-Path vastagság: 0,06-0,15 mm (52-128 g/m2)
Straight-Path vastagság: 0,05-0,25 mm (40-209 g/

Hosszú dokumentum mód:
Straight-Path: max. 3000 mm

Kártyabeolvasás:
Straight-Path: 53,9 x 85,5 x 0,76 mm (dombornyomott kártya támogatva)

Papírszétválasztás:
Görgős visszatartós módszer (a leválasztó görgő megfordítása)

Adagolókapacitás:
30 lap (80 g/m2)

Funkciók:
Automatikus oldalméret-felismerés, kiegyenesítés, háromdimenziós színkorrekció (részben driver), színkiejtés (RGB) színjavítás (vörös), automatikus színészlelése, árnyékok kijavítása, szövegkorrekció, MultiStream technológia, előre beállított gamma görbe korrekció, beolvasási panel, fekete szegélyek eltávolítása, előzetes beolvasás, karakterek kiemelése, árnyékok eltávolítása, képelforgatás, üres oldal kihagyása, a beolvasott dokumentum egy oldalának kiválasztása, fólió üzemmód, a beolvasási területet beállítása, szövegtájolás felismerése, az iratlyuggató készítette lyukak eltávolítása, folyamatos beolvasás, élkiemelés, moaré csökkentése, a hátoldal láthatóságának kiküszöbölése/háttér eltávolítása, kontraszt beállítása, színek eltolása, háttérsimítás, árnyék kivágása, automatikus felbontásbeállítás, a beolvasás közbeni elmozdulás csökkentése, feladatbeállítás (10 funkció), kettősbehúzás-felismerés (ultrahangos érzékelő/hossz alapján)

Szoftver:
Windows: ISIS/TWAIN illesztőprogramok (Windows 2000/XP Pro/XP Home/Vista/7/8/10), CaptureOnTouch, Nuance eCopy PDF Pro Office, Nuance PaperPort, Nuance OmniPage, Presto! BizCard Reader
Beépülő modul: Evernote, SharePoint, GoogleDocs, SugarSync, Dropbox, OneDrive, EMC Captiva Cloud Runtime Controls
Mac: ISIS/TWAIN illesztőprogram, CaptureOnTouch, Presto! PageManager, Presto! BizCard Reader
Beépülő modul: Evernote, SharePoint, GoogleDocs, SugarSync, Dropbox, OneDrive

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imageFORMULA DR-C225W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageFORMULA DR-C225W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon imageFormula DR-C225W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C225W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C225W.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ