Shop roku Akvizice ApF HU

Canon imagePROGRAF M40 AiO

Termékkatalógus
Canon imagePROGRAF M40 AiO
Szkenner - nagy formátumú, színes, 40", 600dpi, 48bit, beleértve a hangszóró állványokat, All-in-One PC-t, beleértve a 19,5" LCD érintőképernyőt és Smartworks MFP szoftvert, 5-színű 36" és 44" Canon plotterek számára tervezve
Kód:  PC030g1 Termékszám:  2886V298 Gyártó honlapja:

Canon imagePROGRAF M40 AiO

Az új Canon ImagePROGRAF M40 AiO nagy formátumú szkennere elsősorban olyan irodákban vagy grafikai stúdiókban használható, amelyek már rendelkeznek a Canon imagePROGRAF nagyformátumú 36" vagy 44" méretű plotterrel. A szkenner egyszerűen csatlakozik a plotterhez egy integrált állványon keresztül, így 600 dpi optikai felbontás mellett akár 40 hüvelykre is beolvashathatja és feldolgozhatja a műszaki vagy más eredeti dokumentációt.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott: Canon imagePROGRAF 36" vagy 44" plotterhez
  • a szkenner képes a maximálisan 40"-os, 600 dpi felbontású dokumentáció kezelésére
  • A CIS-beolvasási technológia pontos vonalakat hoz létre és kiváló részletgazdag rajzokkal rendelkezik
  • A SingleSensor és az USB 3.0 együtt gondoskodik a gyors szkennelésről
  • A lapolvasó egyszerű működtetését a SmartWorks MFP szoftver biztosítja
  • a szkenner egy 19,5 hüvelykes, érintőképernyős LCD monitorral ellátott all-in-one készülékkel rendelkezik

Precíziós szkennelés alacsony energiafogyasztással

A szkennelés felelős a CIS technológiának (kontakt képérzékelő), amely miniatűr LED-eket használ a megvilágításhoz. Ez garantálja a lapolvasófej kisebb méretét, és különösen az alacsonyabb energiaköltségeket. Ezen kívül előnyös lehet a képek pontos és tiszta beolvasása a tárgy vonalnézetében. Az a tény, hogy a dokumentumok beolvasása nem túl sok időt vesz el, a SingleSensor technológiának köszönhető. Ez gyors szkennelést biztosít, és az összes beolvasott adatot a számítógéphez akár 10-szer gyorsabbá teszi, mint a szokásos USB-interfész, az USB 3.0 csatlakozóval együtt. 

Nagyon könnyen kezelhető

A készülékhez mellékelt 19,5"-es érintőképernyős LCD monitor a többfunkciós készülékkel gondoskodik a lapolvasó egyszerű és gyors működéséről. A mellékelt SmartWorks MFP segítségével a SmartWorks MFP-re szkennelhet, másolhat vagy beolvasott dokumentumokat küldhet e-mail, TIFF, JPEG és PDF formátumban.

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imagePROGRAF M40 AiO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 AiO.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ