Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Canon ImagePROGRAF M40

Termékkatalógus
Canon ImagePROGRAF M40
Szkenner - nagyformátumú, színes, 40", 600dpi, 48bit, az 5-színű 36" és 44" Canon plotterekhez tervezett
Kód:  PC030g Termékszám:  2289V962 Gyártó honlapja:

Canon ImagePROGRAF M40

Az új Canon ImagePROGRAF M40 szkenner elsősorban olyan irodákban vagy grafikai stúdiókban használható, amelyek már rendelkeznek a Canon imagePROGRAF nagyformátumú 36" vagy 44" méretű plotterrel. A szkenner egyszerűen csatlakozik a plotterhez egy integrált állványon keresztül, így akár 40 hüvelykes műszaki vagy más dokumentumot is be tud olvasni és feldolgozni 600 dpi optikai felbontással.

Legfontosabb jellemzők

  • Ajánlott: Canon imagePROGRAF 36" vagy 44" plotterhez
  • a szkenner 600 dpi felbontású és maximálisan 40"-os dokumentumok kezelésére képes
  • A CIS-beolvasási technológia pontos vonalakat és kiváló részletgazdag rajzokat hoz létre 
  • A SingleSensor és az USB 3.0 együtt gondoskodik a gyors szkennelésről
  • A lapolvasó egyszerű működtetését a SmartWorks MFP szoftver biztosítja

Precíz beolvasás alacsony energiafogyasztással

A szkennelésért a CIS (kontakt képérzékelő) technológia felelős, amely miniatűr LED-eket használ a megvilágításhoz. Ez eredményezi a lapolvasófej kisebb méretét, és különösen az alacsonyabb energiaköltségeket. Ezen kívül előnye a képek pontos és tiszta, árnyékok nélküli beolvasása. Az a tény, hogy a dokumentumok beolvasása nem tart hosszú ideig, a SingleSensor technológiának köszönhető. Ez gyors szkennelést biztosít, és az összes beolvasott adatot a számítógéphez akár 10-szer gyorsabban továbbítja, mint a szokásos USB-interfész USB 3.0 csatlakozóval. A mellékelt szoftverrel képes leszel SmartWorks MFP-fájlba beolvasni, másolni vagy beolvasni az e-mailben, JPEG, TIFF és PDF formátumban küldött dokumentumokat.

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon ImagePROGRAF M40
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF M40. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ImagePROGRAF M40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 Scanner. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 Scanner.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ