Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet

Termékkatalógus
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet
Tintasugaras nyomtató - A2, 12 színű, 2400x 1200dpi, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC190a5 Termékszám:  0608C009 Gyártó honlapja:
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet Megszűnt

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet

Mint a professzionális objektíveknél, az új Canon imagePROGRAF PRO-1000 nyomtatón szintén megtalálható a piros csík, ami utal a kiváló minőségre. A fő cél jelen esetben az, hogy a képek hűen, élénk színekkel legyenek reprodukálva. A lenyűgöző nyomtatási minőség a 12 színből álló LUCIA PRO pigmentált tintával érhető el, amelynek köszönhetően a fotók legapróbb részletei is évekig megmaradnak. Ez az asztali nyomtató nem csak a professzionális fotósok számára ideális, de az igényes amatőrök is kedvelni fogják.

Legfontosabb jellemzői

  • 12-színes rendszer
  • A2 méretű nyomtatás kiváló minőségben
  • A nyomtatás minőségi és pontos
  • Megfelelő színvisszaadás hosszú élettartammal
  • Modul népszerű képszerkesztő szoftverekhez, mint például a Lightroom és a Photoshop
  • Hálózati kapcsolat WiFi és LAN csatlakozóval
  • A csomagolás része egy második adag A2 patron

A műalkotások vászonra valók

A nyomtatónak köszönhetően több választási lehetőséged is van azzal kapcsolatban, hogy mire nyomtasd a képeket, az egyszerű papírtól kezdve a fotópapírokon át, egészen a vászonig. A nyomtató a maximális 0,7 mm vastagságú médiát támogatja, amit kézzel lehet adagolni. Ha olyan nyomtatót keresel, ami nem fog akadályozni kreatív ötleteidben és emellett kiváló nyomtatási minőséget nyújt, ez a modell az igazi a számodra.

Hálózati nyomtatás

A Canon imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot, ami előnyt jelent a vállalati és az otthoni felhasználók számára is. Közvetlenül nyomtathatsz iOS vagy Android készülék használatával, Canon Print applikációval. A számítógép vagy laptop segítségével történő hálózati nyomtatáshoz LAN interfészt is használhatsz. A PictBridge-kompatibilis fényképezőgépek tulajdonosai  közvetlenül a fényképezőgépükből is nyomtathatnak, WiFi-n keresztül.

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ