we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Akvizice ApF HU

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet

Termékkatalógus
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet
Tintasugaras nyomtató - A2, 12 színű, 2400x 1200dpi, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC190a5 Termékszám:  0608C009 Gyártó honlapja:
Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet Megszűnt

Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet

Mint a professzionális objektíveknél, az új Canon imagePROGRAF PRO-1000 nyomtatón szintén megtalálható a piros csík, ami utal a kiváló minőségre. A fő cél jelen esetben az, hogy a képek hűen, élénk színekkel legyenek reprodukálva. A lenyűgöző nyomtatási minőség a 12 színből álló LUCIA PRO pigmentált tintával érhető el, amelynek köszönhetően a fotók legapróbb részletei is évekig megmaradnak. Ez az asztali nyomtató nem csak a professzionális fotósok számára ideális, de az igényes amatőrök is kedvelni fogják.

Legfontosabb jellemzői

  • 12-színes rendszer
  • A2 méretű nyomtatás kiváló minőségben
  • A nyomtatás minőségi és pontos
  • Megfelelő színvisszaadás hosszú élettartammal
  • Modul népszerű képszerkesztő szoftverekhez, mint például a Lightroom és a Photoshop
  • Hálózati kapcsolat WiFi és LAN csatlakozóval
  • A csomagolás része egy második adag A2 patron

A műalkotások vászonra valók

A nyomtatónak köszönhetően több választási lehetőséged is van azzal kapcsolatban, hogy mire nyomtasd a képeket, az egyszerű papírtól kezdve a fotópapírokon át, egészen a vászonig. A nyomtató a maximális 0,7 mm vastagságú médiát támogatja, amit kézzel lehet adagolni. Ha olyan nyomtatót keresel, ami nem fog akadályozni kreatív ötleteidben és emellett kiváló nyomtatási minőséget nyújt, ez a modell az igazi a számodra.

Hálózati nyomtatás

A Canon imagePROGRAF PRO-1000 lehetővé teszi a vezeték nélküli kapcsolatot, ami előnyt jelent a vállalati és az otthoni felhasználók számára is. Közvetlenül nyomtathatsz iOS vagy Android készülék használatával, Canon Print applikációval. A számítógép vagy laptop segítségével történő hálózati nyomtatáshoz LAN interfészt is használhatsz. A PictBridge-kompatibilis fényképezőgépek tulajdonosai  közvetlenül a fényképezőgépükből is nyomtathatnak, WiFi-n keresztül.

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + második patron készlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2 + druhá sada cartridgov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imagePROGRAF PRO-1000 A2+ zweiter Tintensatz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ