A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canon imageRUNNER 1435

Termékkatalógus
Canon imageRUNNER 1435
Lézernyomtató - többfunkciós A4 nyomtató, szkenner és másoló, 35 oldal/perc, 600x600 dpi, háttérvilágítású LCD, USB 2.0
Kód:  PC336s1 Termékszám:  9505B005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon imageRUNNER 1435

A Canon imageRUNNER 1435 egy olyan kompakt kialakítású lézernyomtató, mely főleg kis munkacsoportok számára kínál tökéletes megoldást. Amennyiben az A4-es dokumentumok gyors és hatékony nyomtatása a cél, megtaláltad az optimális eszközt! Alacsony költségű nyomtatás, hihetetlen 35 oldal/perces sebesség és számos praktikus kiegészítő funkció! A papírtálca akár 1100 lap tárolására is képes, mely egy kis munkacsoport legforgalmasabb napjain is elegendő, így nem kell folyamatosan a nyomtató újratöltésével foglalkoznod!

Az imageRUNNER 1435 nyomtató legfontosabb jellemzői

  • Nyomtatás, másolás és szkennelés
  • Alacsony nyomtatási költségek
  • Nyomtatási sebesség akár 35 oldal/perc
  • Ötsoros, háttérmegvilágítású LCD kijelző
  • USB háttértárra történő közvetlen beolvasás és onnan való nyomtatás
  • Műveletek nyomonkövetése
  • Beágyazott uniFLOW szoftverek

imageRUNNER 1435 - Hatékony munkaeszköz

A nyomtató segítségével közvetlenül nyomtathatsz és szekennelhetsz USB-háttértárról, illetve használhatod az eszköz nyomtatási és beolvasási funkcióit, akár mobilról is! 

A Canon költségeinek kezelése

A Canon imageRUNNER 1435 többfunkciós nyomtató költséghatékony nyomtatást tesz lehetővé. Emellett, az adminisztráció könnyítésére szolgáló funkciók lecsökkentik a nyomtatás összterheit is. Ezek között megtalálható a mérőegység automatikus lekérdezése, a tonerkezelés és távoli diagnosztika, valamint a központosított készülék- és flottakezelési képességek. A beágyazott uniFLOW szoftvernek köszönhetően a nyomtatási költségek felügyelete már nem is lehetne egyszerűbb. A szoftver segítségével remekül átláthatja és kezelheti a nyomtatási adatokat, ami által lehetővé válik az egyes nyomtatási feladatok személyenként, részlegenként, helyenként és projektenként történő nyomon követése.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok
Scan-to-E-Mail Kész!
Szkennelési sebesség
28 oldal/perc Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
35 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
1 100 lap Kész!
Kimeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
422,5 mm Kész!
Mélység
457 mm Kész!
Szélesség
545 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, USB kábel, Tápkábel Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon imageRUNNER 1435 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageRUNNER 1435. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon imageRUNNER 1435. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laserdrucker Canon imageRUNNER 1435.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ