Shop roku AlzaBoxy Q1

Canon IXUS 175 Ezüst

Termékkatalógus
Canon IXUS 175 Ezüst
4,6 9 értékelés
Digitális fényképezőgép 20 megapixeles CCD, DIGIC 4+, 8x zoom, 2,7 "LCD, Li-Ion, arcfelismerés, SD / SDHC / SDXC HD videó
Kód:  OC070c1w5b Termékszám:  1094C001AA Gyártó honlapja:

Canon IXUS 175 Ezüst

Ragadja meg az értékes pillanatokat, és hozzon létre egy gyűjtemény a fotók és videók a barátaival vagy családjával. A fényképezőgép a Canon IXUS 175 hordozó elfog kiváló minőségű képek könnyed. Ve všech ohledech moderní a kompaktní zařízení si zamilujete díky jeho skvělé výbavě, malým rozměrům a nízké hmotnosti. Nem probléma elfér a zsebben, így csak akkor kell kihúzni, húzza meg a ravaszt, és élvezze sok megszakítás móka.

legfontosabb jellemzői

  • Slim IXUS mindig van veled
  • HD filmeket egyetlen gombnyomással
  • Optimalizálása a képek az emberek
  • Nagy képek még gyenge fényviszonyok
  • Energiát takarít meg a további képekért

A tökéletes társ

Széles látószögű objektív gyújtótávolsága 28 mm, akivel már nem vásárlására lenyűgöző képek tájképeket vagy nagy embercsoportok, nem probléma. Ez mellett a maximális részletességgel. O nejlepší kvalitu pořízených snímků se stará optický snímač CCD s rozlišením až 20 Mpx. Abban az esetben, fényképezés távoli objektumok lesz kész optikai zoom, amely akkor tudja kezelni akár 8-szor zoom funkció vagy ZoomPlus akár 16-szor. Ezek a modern és korszerű kellékek segítségével összehasonlítható a hagyományos digitális zoom élesebb és tisztább részletesen.

kezeli homály

O teljesítményt és kamera gondjainak modern technológia iSAPS DIGIC 4 +. Intelligens IS küzd a fényképezőgép rázkódását és az összes fénykép és videó éles és részletes, még a teljes zoom beállításokat, vagy gyenge fényben.

Éles kép, videó felvételek

Videofelvétel olyan egyszerű, mint fényképezni. Top HD minőségű lehet egy gombnyomással azonnal indítsa el a felvételt a fontos pillanatokat. Ossza meg tapasztalatait másokkal.

módok

Képek és filmek tökéletes köszönhetően a technológia, amely elemzi a jelenetet, és automatikusan kiválasztja az optimális beállításokat. Használata SmartAuto mód élvezhető alkotó egyszerűség, kézi beavatkozás nélkül, az állóképek lesz kitéve a pontos ízlése szerint.

Paraméterek

Maximum ISO
1 600 Kész!
Maximális videófelbontás
HD Kész!

Érzékelő

Maximum ISO
1 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
28 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
224 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,2 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Optikai zoom
8 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
220 kép Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon IXUS 175 Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 175 stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon IXUS 175 strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175 Silber.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ