Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Canon IXUS 180 kék

Termékkatalógus
Canon IXUS 180 kék
5 2 értékelés
Digitális fényképezőgép - 20 megapixeles CCD, DIGIC 4+, 10x zoom, 2,7"-os LCD, Li-Ion akkumulátor, arcfelismerés, SD/SDHC/SDXC, HD videó, intelligens képstabilizátor, NFC, WiFi
Kód:  OC070c1x5d Termékszám:  1091C001AA Gyártó honlapja:

Canon IXUS 180 kék

Canon lép piacra kicsi és nem feltűnő ultrazoomem modell az IXUS 180. Egy kis kompakt, ugyanakkor elfedi stílus, a sokoldalúság és számos funkcióval tökéletes felvételek készíthetőek. Előnye WiFi, 10-szeres optikai zoom és az Intelligens képstabilizátor, amely éles képeket.

legfontosabb jellemzői

  • A vékony kialakítás
  • Sikerfilmek HD
  • Könnyen csatlakoztatható intelligens készülékek
  • Dinamikus képstabilizátor
  • Nagy LCD 2,7 "kijelző

Tartsa mindig veled

Kis mérete lehetővé teszi, hogy készítsen mindenhol. A alapvető építőköve a vezető ultra-széles 24 mm-es objektív, 20 x ZoomPlus, amely lehetővé teszi, hogy elfog a tökéletes felvétel közeli vagy távoli jelenetet. Felbontással 20 megapixel és a DIGIC 4 vagy újabb Élvezze részletes alkalmas képek poszter méretű nyomatok. Fotók lehet azonnal megtekinthető az LCD képernyőn a méret 6,8 cm.

intelligens funkciók

A vezeték nélküli technológia, WiFi és NFC Dynamic mindössze egyetlen gombnyomással tud-e csatlakozni az intelligens eszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy megosszák és képek átviteléhez imént létrehozott. Ez a megoldás hoz még egy előnye - c hytré eszközt lehet használni, mint egy vezeték nélküli távirányító a kamera, így létre szép Szelfik. 

Igazán kiváló eredményeket minden helyzetben

Ha fáradt az állandó beállítás, akkor előnyös az Auto gombot, hogy az összes szükséges beállításokat. Van egy egész sor hasonló szűrőket. a hatás egy hal szeme, a kamera vagy a képekre. Természetesen lehetőség van a videofelvétel a HD (720p) MP4 formátumban. A rekord lesz a magas szintű köszönhetően optikai zoom, éles és stabil, köszönhetően dinamikus képstabilizátor.

Paraméterek

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/14,7 s Kész!
Maximum záridő
1 960 s Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Min. záridő
1/14,7 s Kész!
Maximum záridő
1 960 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
0,8 fps Kész!

Videó

Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
4,3 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
240 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,9 Kész!
Optikai zoom
10 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
2,7" (6,86 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
245 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon IXUS 180 kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 180 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon IXUS 180 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 180 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 180 blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ