A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Canon LEGRIA HF G26

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF G26
5 2 értékelés
Digitális videókamera - családi, CMOS érzékelő, 2.91 Mpx, Full HD (1920×1080) videófelbontás, 50 fps, 20× optikai zoom, SD/SDHC/SDXC, micro SD/SDHC/SDXC, USB, miniHDMI, optikai képstabilizátor, 3"-os érintőkijelző
Kód:  OC848a Termékszám:  2404C006AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF G26

Nagyon nagy teljesítményű digitális kamera, amely a professzionális felvevő eszköz előfutárát képviseli. Legnagyobb előnye a kompakt ház kombinációja, amelyet egy kézben is játszva foghatsz, a lenyűgöző Full HD felbontással. A Canon LEGRIA HF G26 20x-os optikai zoommal is rendelkezik, és kiváló fényerejű objektívjeinek köszönhetően még rosszabbul megvilágított jelenetekkel is képes megbirkózni. Természetes az optikai képstabilizátor, a dönthető érintőképernyős kijelző, plusz a WiFi és ráadásul két SD/SDHC/SDXC memóriakártya-nyílás.

A Canon LEGRIA HF G26 digitális kamera fő jellemzői

  • Full HD felbontás gyors pillanatképekkel
  • Kiváló fényerejű objektív, f1,8-tól f2,8-ig
  • 20x optikai zoom
  • Két nyílás memóriakártyáknak
  • Wide DR Gamma széles dinamikatartományú üzemmódok
  • Öt-tengelyes optikai képstabilizáció
  • Felvételkészítés AVCHD vagy MP4 formátumban
  • Könnyű és kompakt, remekül illik egy kézbe
  • Akár 2 óra felvétel az akkumulátor egyetlen feltöltésével

Kamera nagy teljesítményű hardwerrel

A Canon LEGRIA HF G26 Full HD felbontással rendelkezik. Ami még fontosabb, másodpercenként 50 képkocka sebességgel képes felvételt készíteni, így a videón a mozgás részletes és folyamatos. A kiváló képminőséget a gyors DIGIC DV IV processzor és a HD CMOS PRO érzékelő biztosítja. Ezt a nagy teljesítményű hardvert a kiváló minőségű objektív támogatja, amely f/1,8-2,8 fényerővel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően a kamerával rosszul megvilágított jeleneteket és tereket is rögzíthetsz, ahol egy gyengébb gép csütörtököt mondana. Minimális 1 lx megvilágítással is megbirkózik, éjszakai üzemmódban pedig akár 0,1 lx-el is. A felvett anyagokat AVCHD vagy MP4 formátumban tárolhatod 3 MB/s sebességgel. Gyors memóriakártyával (max. 64 GB) kombinálva ez nagyon gyors átvitel, amely az egyszerű megosztásra is alkalmas.

Hogyan működik a LEGRIA HF G26 vezérlése?

A Canon LEGRIA HF G26 kamera vezérlése maximálisan felhasználóbarát. Nagy, 3 hüvelykes érintőképernyős kijelzőjét például a menüben történő navigáláshoz használhatod. A kamera megfogását, az exponáló gomb megnyomását és a zoomolást a jobb kezeddel játszva megoldod. A bal kezeddel fókuszálhatsz, mert az objektív MF-gyűrűvel van felszerelve. Az automatikus és kézi fókuszálás közötti váltás nagyon praktikusan a dönthető kijelző végén található. Ha a kijelző a nagyon éles napfényben csütörtököt mond, akkor az optikai keresőre támaszkodhatsz, amelynek nagyméretű szemlencséje van a napfény kiszűrésére, valamint több mint 1,5 millió képpontos felbontása.

Mit tud még a LEGRIA HF G26?

Az öttengelyes optikai képstabilizáció mellett a Canon LEGRIA HF G26 olyan hatásos, lassú és gyors felvételkészítési módokkal van felszerelve, amelyekkel szinte varázsolhatsz. A Wide DR Gamma lehetővé teszi széles dinamikatartományú és nagy fényerejű üzemmódok használatát. A rekesz szerkezete nyolc lamellából áll, amelyek segítségével az előtérben tökéletesen éles lesz a kép és hatásosan elmosódott a háttérben. Ennek köszönhetően a képek térbeli és dinamikus megjelenést kapnak. Manuálisan beállíthatod a kép színegyensúlyát, és választhatsz a standard és a nagy fényesség között. 58 mm-es objektívszűrőket vagy külső kiegészítőket is használhatsz, amelyek a felső "papucsokba" illeszkednek.

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Optikai kereső, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI Kész!
Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon BP-820 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
880 g Kész!
Szélesség
8,4 cm Kész!
Magasság
11,5 cm Kész!
Mélység
23,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Szíj/pánt, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Napernyő Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF G26 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF G26. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF G26. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G26.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ