0% splátky Siguro Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Canon LEGRIA HF R66 Black - Premium készlet

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF R66 Black - Premium készlet
3,9 6 értékelés
Digitális videókamera 3,28 megapixeles CMOS DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3 "-os érintőképernyős LCD, 8GB SD / SDHC / SDXC, AV kimenet, USB 2.0, HDMI, WiFi, NFC, optikai stabilizáció (+ 8 GB SD kártya, hordtáska, állvány)
Kód:  OC801k62 Termékszám:  0279C029 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF R66 Black - Premium készlet

Digitális fényképezőgép CANON LEGRIA HF R66 bemutatja egy kompakt és könnyű készülék nyújt, könnyen kezelhetővé teszi a nagy szabadságot, ha videofelvételt és fényképeket érdekes és jó kapcsolat jelenléte miatt a WiFi és HDMI csatlakozó. Összehasonlítva a korábbi modellek adtak intelligens funkciók azonnali NFC párosítás és kreatív mód, amely vonzza a rekord lassú és gyors mozgás. A támogatás Full HD felbontás és a széles körű lehetőségek előtted kinyílik egy nagy 32x optikai zoom. Ellenőrző megkönnyíti érintés és forgatható LCD kijelző 3 ".

legfontosabb jellemzői

  • Állandó és éles Full HD videó
  • Gyors indítás kinyitja a képernyőt
  • Egy érdekes rekord és a lassú mozgás
  • Nagy zoom forgatás távolságból
  • Intelligens képstabilizátor
  • Tökéletes hangsávokat a színpadon
  • szórakoztató hatás
  • Felett WiFi és NFC azonnali kapcsolat
  • Támogatja a közvetlen tároló egy külső HDD

vezeték nélkül

R6x sorozat büszkélkedhet WiFi csatoló, amely feltölti a smart készülék vagy a szociális hálózat egyszerűbb, mint valaha. A kamera támogatja az NFC, így megosztva intelligens elektronika csak egy kattintás. NFC is támogatja megoldások Canon Csatlakozás Station tartalom lejátszására egy TV-show, ahol ő és a család és a barátok. Telepítsen egy okostelefon Android vagy iOS alkalmazás CameraAccess Plus és figyelje, mi történik, akkor is, ha nincs otthon.

Funkciók az élet

Figyelem érdemel Baba módot, amellyel megragadni az első lépéseket és szavak a gyermek. A kamera egy adott születési dátum a gyermek, akkor csak add színes bélyegek magasság és a súly. Az összes bejegyzés automatikusan hozzáadódik az album a gyermek. A választott audioscény létrehozhat filmeket, hogy a hang olyan jó, mint amilyennek tűnnek. Válasszon az öt motívumprogram és audio beállításokat automatikusan optimalizálja, hogy megfeleljen a felvételek készíthetők. Akár rögzítése esküvői beszéd vagy zene egy koncerten, élvezheti a magával ragadó és valósághű hangzás.

A tökéletes eredmény

Az operatőr művészeti fogja támogatni számos nagy teljesítményű funkciók, ami segít, hogy még jobb eredményeket. Lehet, hogy így, felnyitása után azonnal az LCD panelt a felvétel indításához, akkor nem kell bonyolult beállításokat, és így hiányzik a nagy pillanatot. Intelligens IS a tökéletes megoldás akkor, hogy elnyomja a fényképezőgép rázkódását felderítésére a helyszínre, és automatikusan a négy választható mód a stabilizáció, amely párhuzamos a mozgás a kamera és elkerülve blur. Ezen kívül más kiegészítők is megtalálhatók a berendezés még találni egy 8GB SD kártya, állvány és praktikus házban.

Paraméterek

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF R66 Black - Premium készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R66 černá - Premium kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF R66 čierna - Premium kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 schwarz - Premium-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 schwarz - Premium-Kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ