AlzaBoxy Q1 Shop roku

Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok
Digitális videókamera CMOS 3,28 megapixeles DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3 "-os érintőképernyős LCD, 8GB SD / SDHC / SDXC, AV kimenet, USB 2.0, HDMI, WiFi, NFC, optikai stabilizáció (+ 8 GB SD kártya, hordtáska, állvány)
Kód:  OC801k62p Termékszám:  0279C020 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok Megszűnt

Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok

Kompakt digitális fényképezőgép Canon fekete. Ez egy minőségi Full HD kamera CMOS érzékelő. 57násobným van szerelve digitális zoom teszi, hogy elfog még a távoli tárgyak. Vše, co natáčíte si můžete přehledně prohlížet na přehledném, třípalcovém kapacitním dotykovém displeji s rozlišením 230 tisíc bodů.És felvételeket ezután könnyen el lehet osztani, az integrált felületen, WiFi és NFC. A kamera belső memóriája 8 GB egy esetleges meghosszabbítását SDXC kártya (akár 64 GB).

legfontosabb jellemzői

  • 3 "érintőképernyő
  • Videó felbontása Full HD (1080p)
  • vezeték nélküli megosztása Wi-F i
  • Optikai képstabilizátor
  • 57 × teljesítményű zoom (32x optikai)
  • DIGIC chip
  • képes szerkeszteni a videókat (különleges hatások, lassítás / gyorsítás)

minőségű videó

A Canon HD videó objektív, akkor lő jó minőségű filmeket bárhol és bármikor. CMOS-érzékelő átlós 1 / 4,85 "a felbontás 3,28 Mpix (2,07 hatékony videó és képek). DIGIC DV4 biztosítja a magas minőségű képeket - anélkül, hogy jelentős zajt, még gyenge fényviszonyok mellett is. Erre a célra is hozzájárul minőségű optikával. Az objektív lehetővé teszi, hogy egy lenyűgöző teljesítmény 57 × zoom. A "választás audioscény" segít dallam a hang a videó a kívánt formára. Van egy választott öt különböző üzemmódban. 

A rögzített adatok azután lehet zárni, hogy véletlenül törli az emlékeket. A videó AVCHD és MP4, nem a belső memóriában és az SD-kártyáról. Tudod lőni videó a legjobb minőségben személyes használatra és videó kisebb felbontású, mint a gyors, hogy ossza meg barátaival.Az alapvető műszaki jellemzők USB 2.0, mini HDMI és egy fejhallgató-csatlakozó. Li-ion akkumulátor rögzítésére körülbelül 2 óra 10 perc egy feltöltéssel.

egyszerű megosztás

Az integrált WiFi interfész segítségével videókat feltölteni az intelligens eszköz, vagy egyszerűen csak a szociális hálózatok. Az NFC a megosztásnak nagyon egyszerű, a párosítás kamerák és intelligens eszközök elég csak egy kattintás, és a függelékeket. NFC is használható, ha a Canon Csatlakozás Station, amely lehetővé teszi, hogy néz rögzített tartalmat a TV.

további hatásokat

Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy kísérletezni a kép rekordokat.A kamera képes rögzíteni lassú felére, és láthatjuk a mozgás a tárgy, aki nem tudja tartani a szemét elkülönítését. Vagy fordítva, akkor felgyorsíthatjuk videó, akár 1200 ×. Az biztos, hogy létrehozásakor használhat time-lapse videók, amelyek rögzítik a hosszabb időközönként. Ez adhat videókat a különböző szórakoztató effektusokat és szűrőket, hogy a rekord megfelelő hangulatot.

A csomag tartalma:

Kompakt hálózati adapter CA-110 Akkumulátor BP-718, HDMI kábel, HTC-100 / S, USB kábel IFC-30PCU / ??S

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF R66 fekete + Free tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R66 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF R66 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 Schwarz + Free Fall. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R66 Schwarz + Free Fall.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ