Canon LEGRIA HF R706 fekete - Essential Kit

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF R706 fekete - Essential Kit
4,4 5 értékelés
Digitális videókamera 3,28 megapixeles CMOS DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3 "-os érintőképernyős LCD, SDHC / SDXC, AV kimenet, USB mini-B, micro HDMI, optikai stabilizáció + koffer és 4GB SD kártya
Kód:  OC802n1a Termékszám:  1238C036AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF R706 fekete - Essential Kit

Rögzítse a pihenés és egyedülálló pillanatokat Full HD kamera, amely egy nagyon egyszerű művelet, a magas technológia, kompakt méretek és a modern design. Digitális fényképezőgép Canon LEGRIA HF R706 van szerelve egy érintőképernyős érintőképernyős fókusz, optikai képstabilizátor és erőteljes 57 × (32 × optikai) zoom. Stabilizációs technológiával Intelligens IS kiválasztja a legmegfelelőbb mód a stabilizáció, hogy megszüntesse blur, így most már videók rögzítésére reális és a lövések állandó még a teljes zoom.

A fő előnyök

  • Egy előnyös csomagolásban táska, Joby állvány és 4 GB-os SD kártya
  • Meg lehet elérni akár 57 × nagyobb nagyítás
  • Az LCD 7,5 cm széles látószög
  • Élességét és tisztaságát Képeit Intelligens technológia
  • A gazdag színek, kiváló kontraszt dokumentált jelenetek
  • Nagyon szép Babamód

Készítsen videókat, hogy a hang olyan jó, mint amilyennek tűnnek

A videók nem csak a kép, nélkülözhetetlen része a hang. Válasszon az öt mód a "Select audioscény", és a kamera optimalizálja az audió beállításokat, hogy megfeleljen a forgatás színhelye. Canon beépített csatlakozók mikrofon, fejhallgató-csatlakozó és HDMI AV OUT. Van természetesen sem USB csatlakozó és foglalat SD kártya. Akkor lő egyszerre AVCHD és MP4.

Az ideális családi társ

Élvezze az intuitív és felhasználóbarát felület - hozzáférést biztosít a fényképezőgép menüi és részletes beállítás biztosítja érintőképernyő, egyes gombok viszont gyors hozzáférést biztosít a leggyakrabban használt funkciókat. Tehát híresen elsajátította nemcsak a forgatás, hanem élessé a képet egyszerűen a képernyő megérintésével. A korszerű rögzítési mód baba első lépései, a szavak és más fontos pillanatokat és három utódaik. Ezután automatikusan osztályozza az összes film fájlokat albumokba illető gyerek.

Paraméterek

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon BP-727 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,92 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
235 g Kész!
Szélesség
53 cm Kész!
Magasság
58 cm Kész!
Mélység
116 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF R706 fekete - Essential Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R706 černá - Essential kit . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF R706 čierna - Essential kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R706 schwarz - Essential Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R706 schwarz - Essential Kit.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ