A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit
Digitális videókamera - CMOS 3,28 Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3"-os LCD érintőképernyő, 16 GB, SDHC/SDXC, AV out, USB mini-B, mini HDMI, WiFi, időzített sorozat, NFC, optikai képstabilizátor + táska, Joby állvány, 8 GB-os SD kártya
Kód:  OC801t1a Termékszám:  1237C033AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit

Tedd maradandóvá a nyaralásaidat és az egyedülálló pillanatokat egy Full HD kamera segítségével, amelyet nagyon egyszerű használni, csúcsminőségű technológia, kompakt méret és modern design jellemez. A Canon LEGRIA HF R77 digitális videókamera érintőképernyővel, optikai képstabilizátorral és 57×-es bővített zoommal (32×-es optikai és 2850×-es digitális) büszkélkedhet. Az intelligens IS képstabilizáló technológia kiválasztja a legmegfelelőbb stabilizátor módot, hogy ne mosódjon el a kép, így most már élethű videókat rögzíthetsz és tökéletes fényképeket készíthetsz még maximális zoom esetében is. A WiFi technológiának köszönhetően a készüléket szinte bármilyen okos készülék segítségével irányíthatod.

Fő előnyei

  • A prémium készletben egy táska, egy Joby állvány és egy 8GB-os SD kártya található
  • Full HD 1/4,85 típusú CMOS szenzor és DIGIC DV4 processzor
  • Akár 32×-es optikai zoom, 52x-es bővített és 2850×-es digitális zoom
  • LCD 7,5 cm-es képátlóval és széles betekintési szöggel
  • A képek élességéről és tisztaságáról az intelligens IS technológia gondoskodik
  • A dokumentált jelenetek kiváló kontrasztos megjelenítése a gazdag színárnyalatoknak köszönhető
  • NFC és Wi-Fi kapcsolat az egyszerűbb adatátvitelért és az élmények gyorsabb megosztásáért
  • Nagyszerű Kisgyermek mód

Készíts videókat, amelyeknek éppen olyan jó a hangzásuk, mint a kinézetük

A videók nemcsak a képről szólnak, létfontosságú részük a hang is. Válassz ki az öt mód közül egyet az "audio jelenetválasztó" funkció segítségével és a kamera optimalizálja az audio beállításokat, hogy azok a lehető legjobban megfeleljenek az éppen felvételre kerülő jelenetnek. A Canon beépített mikrofon csatlakozóval, fejhallgató-csatlakozóval, HDMI és AV OUT csatlakozóval rendelkezik. Természetesen USB csatlakozó és SD kártya slot is található a készüléken. Egyszerre készíthetsz felvételeket AVCHD és MP4 formátumban, a WiFi kapcsolatnak és az NFC technológiának köszönhetően azonnal biztonsági másolatot is készíthetsz vagy megoszthatod a videókat a barátaiddal a közösségi oldalakon. 

Ideális családtag

Élvezd az intuitív és felhasználóbarát vezérlést - az LCD érintőképernyőn keresztül férhetsz hozzá a kamera menüjéhez és a beállításokhoz; a gombok viszont gyors hozzáférést biztosítanak a leggyakrabban használt funkciókhoz. Tehát nemcsak a fényképezést tudod a képernyőről irányítani, hanem a zoomolást is, egyszerűen a képernyő megérintésével. A korszerű kisgyermek mód segítségével felveheted a gyermek első lépéseit, első szavait és más fontos pillanatot, akár három gyermeket rögzíthetsz egyszerre. Ezután az összes felvételt automatikusan a gyermek albumába rendezi.

 

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, NFC Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2,87 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
240 g Kész!
Szélesség
5,3 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
11,6 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF R77 – Premium kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R77 - Premium kit.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ