Shop roku AP+ plus nový vizuál

Canon LEGRIA Mini X

Termékkatalógus
Canon LEGRIA Mini X
5 2 értékelés
Digitális videókamera CMOS 12,8 Mpx DIGIC DV4, érintőképernyős LCD 2,7 ", Li-Ion, Full HD 1920x1080, WiFi, SD / SDHC / SDXC, WiFI, HDMI, mini USB
Kód:  OC849c Termékszám:  9114B009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA Mini X

A kamera egy meglepően jó minőségű, Full HD videó és kreatív potenciál a verzió "X" ment professzionalizációja videó és audió. Ez az extra kis kamera egy ultra nagy látószögű objektív széles rekesznyílás mindent rögzíteni előtted, akkor 12 megapixeles CMOS-érzékelő, és végül a legújabb verzióját a videó processzor - DIGIC DV negyedik Ez a processzor büszkélkedhet, a feldolgozási sebesség növelése, hanem a kiváló eredményeket zaj teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is. Mindez és még sok más kis test, amely kíséri mindenhová könnyen.

Mini X büszkélkedhet egy újonnan hozzáadott szakmai AVCHD felvételi formátum, hogy az abszolút maximális felvételi. Kiválaszthatja AVCHD 50i vagy 25p MP4. Hogy a hang nem marad el a képet adunk nagyobb mikrofont egy nagy jel / zaj arány és a szélesebb dinamikatartomány, jelentősen csökkentve a zajt és kellemetlenséget okozzák. Egyértelműen rögzíteni szélesebb alacsony és magas frekvenciájú hangokat. Újdonság lineáris PCM hangrögzítő, vagyis tömörítetlen CD minőségű hangot. Ehhez, akkor állítsa be a bemeneti szintet példát iránya, frekvenciamenet, hanem a szél szűrő kültéri felvétel. Külső mikrofon csatlakozó biztosít egy másik dimenzió a felvétel, és támogatja az egyidejű felvételt beépített mikrofonnal.

Ha ez a szög 150 ° videó túl sok a részleteket a követelményeknek, nem a problémát azonnal átválthat alacsonyabb látószög 51 °. Ezeket a lehetőségeket szög is változik elődje. Felvételi módok lassú és gyors mozgás felvétel lassul 1/4 sebesség, vagy felgyorsítja a 4X. Interval felvétel funkció segítségével szállít vonzó filmek time-lapse hatása. Vedd meg a kreativitás tovább, köszönhetően a "Video Snapshot", amely létrehoz egy rövid filmeket, miután egy fotó.

Lő a film minden helyzetben - vízszintes és függőleges. Detection forgatni automatikusan elforgatja a képet elérésének megfelelő orientációban, mely rugalmasabb munkavégzés a szkennelési szögek. Annak ellenére, hogy a beépített WiFi csatlakozni közvetlenül egy táblagép vagy okostelefon, amely lehetővé teszi, hogy megosszák velük közvetlenül, a kamera távolról vezérelhető és felügyelhető, hogy mi történik előtt a kamera lencséje. Támogatott operációs rendszerek Apple iOS és a Google Android.

Minden lövés segít rugalmasan használható érintőképernyővel. Hála szögben elfordítható, másik oldalról lehet kapcsolni az objektum irányába, vagy a hátsó helyzetjelző, amely élő, amit forgatás. Ez teszi LEGRIA mini ideális fényképezőgép a különböző stílusok és könnyen megközelíthető, köszönhetően eljegyzését. A belső tér hasznosul az utolsó helyen, de volt egy hely a trükkök. Másrészt, vannak gyakorlati állvány, amely teljesen kitölti a kisebb állványt. A kamera támogatja állni CT-V1 elektronikus átfordulás telefonról vagy a tablettát.

További információk:

érzékelő:
Típus: CMOS hátsó megvilágítású átlós 1 / 2,3 "
Teljes pixelszám: 12,8 megapixel
Hasznos képpontok video: MP4 mód: Körülbelül 8,99 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,07 megapixel (Detail mód kikapcsolva / IS funkció be van kapcsolva); AVCHD módban: kb 8,29 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,07 megapixel (Detail mód funkció kikapcsolt IS, IS funkciót, míg 1,33 megapixel)
Hasznos képpontok fotó: Körülbelül 12 megapixel (szélesvásznú mód) / 2,76 megapixel (részletes üzemmódban)
Szűrjük elsődleges színszűrő

lencse:
Típus: Objektív, fix fókuszos / ultra széles látószögű objektív
Átlós látószög: Wide Mode / Részlet MP4 filmek: körülbelül 160 ° / 64 ° C; AVCHD filmek: körülbelül 150 ° / 51 ° (64 ° IS funkció ki van kapcsolva); Fotók: körülbelül 170 ° / 78 °
35mm-es megfelelője: Széles Üzemmód / Részlet MP4 filmek: megközelítőleg 16,8 mm / kb 35,0 mm; AVCHD filmek: 17,5 mm / kb 43,7 mm (35 mm-es funkció ki van kapcsolva); Fotók: körülbelül 15,4 mm / kb 32,1 mm
Rekesz: f / 2.8
A felvételi távolság: Nagy mélységélesség (0,4 m az?)
Képstabilizátor: igen
Lencsevédő: Igen (vezérlés a hálózati kapcsoló)

Képfeldolgozás:
Képfeldolgozó processzor DIGIC DV 4
HS rendszer
arcfelismerés

Videofelvétel:
Felvételi formátum: MP4 és AVCHD 2.0
Felvétel tükörkép csak mód MP4
Multicast kurzorképet (funkciót, míg a felismerése orientáció, és csak a felvétel közben MP4)
Mód és a lassú mozgás: Lassú: 1/4 × (VGA) 1/2 × (720P) Gyors: 2 ×, 4 × - csak a felvétel alatt MP4
Felvételi mód: Smart Auto / P / SCN (Food and Fashion / Sport / Éjszakai / vízpart / hó / Makró / VU)

MP4 rögzítési mód:
25p: 1920 x 1080, 24 Mb / s
25p: 1920 x 1080, 17 Mb / s
25p: 1280 x 720, 4 Mb / s

AVCHD felvételi mód:
50i: 1920 × 1080, 24 Mb / s
50i: 1920 × 1080, 17 Mb / s

hang:
Rendszer: LPCM (AVCHD felvételi mód, 24 Mbit / s); MPEG-4AAC-LC (két csatornás) (MP4 felvételi mód); Dolby Digital (kétcsatornás) (AVCHD felvételi mód, 17 Mbit / s)
Mikrofon: sztereó
Kézi beállítás: Volume állítás: 0-99 (100 láb)
Hang szerkesztése: Wind szűrő mikrofon / mikrofon csillapító / frekvencia válasz, mikrofon / irányítottság
Hangkeverés: Igen - mix belső mikrofon bemenet külső
Kiválasztása audioscény: Igen (Standard, Meeting Festival, zene, beszéd, Erdő és madarak, a zaj, és a felhasználói beállítások)

kijelző:
Rotary: kétcsuklós típusú
Képpontok száma: 230000 pont
érintés követés
Érintsd Shutter (a felhasználói felület adáskor élő képek)

Kreatív funkciók:
Interval Rec: választás 5 s / 10 s / 30 s / 1 perc / 10 perc (csak rekord MP4)
Pillanatfelvétel: választás a 2, 4 vagy 8 másodperces
mód dekorációk
Szűrők filmréteg (csak átkódolás)

WiFi funkció:
Távirányító és átadása (fel kell szerelni a CameraAccess)
Film Feltöltő (Ehhez telepítése MovieUploader rendszerek: iOS5, iOS6)
Játék a böngészőn keresztül
Media Server (támogatnia kell a DLNA)
webszolgáltatás

A csomag tartalma:
Body LEGRIA mini X
Lítium-ion akkumulátor NB-12L
Kompakt hálózati adapter CA-110
USB kábel
csuklópánt

Paraméterek

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA Mini X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA Mini X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA Mini X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA Mini X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA Mini X.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ