Canon LV-8235UST

Termékkatalógus
Canon LV-8235UST
Projektor nat. WXGA (1280 × 800 képpont), 2500L, kontraszt 2000: 1, HDMI, VGA, S-Video
Kód:  WX156c Termékszám:  LV8235UST Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LV-8235UST

Prvotřídní širokoúhlý projektor Canon naplní požadavky projekce z extra krátké vzdálenosti a přidává 3D zobrazení. Bemutatjuk az emberek nem kell aggódnia tükröződést, és ez is csak a szellemképet a vetített felület, így ideálisan használható tantermek és tárgyalók. One képernyőn 80 ", kapsz még a távolság 32 cm a falra! A tulajdonságai ideálissá teszik prezentációk unobscured környezetben, ahol biztosított tiszta, éles és jól renderelt képek.

Alkalmas nem csak a szöveg és a képek, hanem a nagy kijelzők videókat és fényképeket. A fejlett képfeldolgozó technológia lehetővé teszi a DLP vissza a természetes színeket akkor is, ha kiálló táblára vagy színes fal. Ahhoz, hogy a kívánt eredmény eléréséhez különböző vetítési felületeken, hiányzik a színkorrekció. Nos hallható hang vetítés gondoskodik a magas színvonalú beépített hangszóró teljesítménye 10 watt. Falra szerelhető darab együtt, és lehetővé teszi számukra, hogy közvetlenül a teljes szűrés anélkül, hogy Önnek bármilyen módon beavatkozni.

Működése során kérjük megnövekedett lámpa élettartam ECO módban akár 3000 órán ECO szűrő biztosít akár 4000 óra, és viszonylag alacsony fogyasztás ellenére hatalmas erő. Videójel lehet végezni egy szabványos VGA csatlakozó (D-Sub), digitális HDMI, S-Video bemenet vagy kompozit bemenet, és még van egy hálózati interfész monitoring és központi irányítás.

Paraméterek

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
2 000:1 Kész!
Minimális vetítési távolság
0,23 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,46 m Kész!

Felbontás

Natív felbontás
1280 × 800 Kész!
Maximális felbontás
1280 × 800 px Kész!
Kontraszt
2 000:1 Kész!

Vetítési távolság

Minimális vetítési távolság
0,23 m Kész!
Maximális vetítési távolság
0,46 m Kész!
Minimális képátló
152,4 cm (60 ") Kész!
Maximális képátló
279,4 cm (110 ") Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Elhelyezés
Asztalra Kész!

Méretek

Szélesség
32,1 cm Kész!
Magasság
17,8 cm Kész!
Mélység
38,6 cm Kész!
Tömeg
6,2 kg Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LV-8235UST Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LV-8235UST . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LV-8235UST. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LV-8235UST. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LV-8235UST.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ