A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Canon PIXMA G6040

Termékkatalógus
Canon PIXMA G6040
4,4 21 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, szines, A4, másolás és szkennelés, 13 kép/perc nyomtatási sebesség (fekete-fehér), 6,8 kép/perc nyomtatási sebesség (színes), 4800 x 1200 DPI nyomtatási felbontás, duplex, tartályrendszer, kijelző, AirPrint, USB, LAN és Wi-Fi (3113C009)
Kód:  PC115a5c Termékszám:  3113C009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA G6040

Tintasugaras nyomtató Canon PIXMA G6040 Oldalnézet

A(z) Canon tintasugaras nyomtató egy kiváló készülék otthonra és az irodába. Kompakt és multifunkciós kivitelének köszönhetően képes fénymásolni, szkennelni és nyomtatni. Vagyis mindent, amire csak a dokumentumok kapcsán szükséged lehet. Ez a modell színesen nyomtat. A(z) Canon PIXMA G6040 tintasugaras nyomtató fekete-fehér nyomtatási sebessége 13 kép/perc oldal/perc. A(z) Canon PIXMA G6040 tintasugaras nyomtató színes nyomtatási sebessége lap/perc. Maximális nyomtatási felbontása 4800 x 1200 DPI, ami egy standard értéknek számít, tehát a dokumentumok és képek részletgazdagok lesznek. A gyorsabb és egyszerűbb nyomtatás érdekében duplex (kétoldalas) technológiával is ellátták. A számítógéphez vagy más berendezésekhez USB, LAN és Wi-Fi porton keresztül csatlakoztathatod. Felejtsd el a vezetékeket és nyomtass távolról. Nyomtatás Apple okoseszközről az AirPrint funkció segítségével. A(z) Canon tintasugaras nyomtató használatát az intuitív és átlátható grafikus kijelző teszi kellemessé. A költségeket a tartályos rendszer segít alacsonyan tartani, amely lehetővé teszi, hogy tintát töltsünk hozzá. B5 és letter típusú borítékok nyomtatására is képes.

Tintasugaras nyomtató Canon PIXMA G6040 Csomag tartalma

A(z) Canon PIXMA G6040 tintasugaras nyomtató lényegesebb jellemzői

  • A(z) Canon tintasugaras nyomtató kétoldalas (duplex) nyomtatásra is képes
  • Vezeték nélküli nyomtató
  • A(z) Canon PIXMA G6040 tintasugaras nyomtató papírmérete A4, A5 és A6
  • Nyomtatás Apple eszközökről az AirPrint appon keresztül
  • A(z) Canon tintasugaras nyomtatója a fénymásolót és a szkennert is helyettesíti
  • Az egy lapra eső nyomtatási költséget a tartályos rendszer segít alacsonyan tartani
  • Színes tintasugaras nyomtató otthonra vagy az irodába
  • Boríték-nyomtatás a következő méretekben: B5 és letter
  • A doboz tartalma: dokumentáció, usb kábel és tintásüveg

A(z) Canon tintasugaras nyomtatójának felbontása

Lenyűgöző fotók kiváló minőségű tintasugaras nyomtatással. A tintasugaras nyomtatás egyik legnagyobb pozitívuma a természetes színvisszaadás, így fotók nyomtatására is alkalmas. A színes Canon tintasugaras nyomtató átlagon felüli 4800 x 1200 DPI felbontással bír. Ezért a kapott fényképek nagy formátumban is a legapróbb részletekig élvezhetők. Gyakori fotó nyomtatás mellett sem kell aggódnod a túlzott tintafogyasztás miatt. A(z) Canon PIXMA G6040 tartályos rendszere megengedi a tinta utántöltését. Ez segít minimális szinten tartani a nyomtatási költségeket és óvja a környezetet.

Tintasugaras nyomtató Canon PIXMA G6040 Jellemzők/technológia
Tintasugaras nyomtató Canon PIXMA G6040 Jellemzők/technológia

A(z) Canon PIXMA G6040 a szkennert és a fénymásolót is helyettesíti

A(z) Canon PIXMA G6040 multifunkciós kivitelének hála tudsz vele nyomtatni, fénymásolni és szkennelni. Vagyis mindent, amire a dokumentumok kapcsán szükséged lehet. A(z) Canon PIXMA G6040 tintasugaras nyomtató papírmérete A4, A5 és A6.

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!
Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Tartályrendszer, Fotó nyomtatás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Szines Kész!
Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Rendeltetés
Otthonra, Irodába Kész!

Funkció

Jellemzők
AirPrint, Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés, Külön színes patronok, Tartályrendszer, Fotó nyomtatás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5, A6 Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!
Boríték formátuma
B5, Letter Kész!

Szkennelés

Szkenner felbontása
1200 x 2400 DPI Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás
4800 x 1200 DPI Kész!
Fekete-fehér nyomtatási sebesség - ESAT
13 kép/perc Kész!
Színes nyomtatási sebesség - ESAT
6,8 kép/perc Kész!

Méret

Magasság
195 mm Kész!
Mélység
369 mm Kész!
Szélesség
403 mm Kész!
Tömeg
8,1 kg Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Dokumentáció, USB kábel, Tintásüveg Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA G6040 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA G6040. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA G6040. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G6040. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA G6040.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ